"Vladimir Torbica i Saša Ilić"
"Vladimir Torbica i Saša Ilić"

Het-trik Nikolićeve formacije: Može li Partizan opet da ne primi gol? Glavna opasnost je Mudrinski

Vreme čitanja: 3min | sub. 20.08.16. | 11:37

Crno-beli od 19 sati igraju sa Spartakom u Novom Sadu

Vladimir Torbica i Saša IlićNe menja se tim koji pobeđuje. Makar i bez neke blistave igre. Tog davno proklamovanog fudbalskog principa drži se Marko Nikolić, koji je odlučio da i u treći vezani meč počne ne samo u istoj formaciji, nego i sa identičnim fudbalerima koji su Partizanu doneli šest bodova iz duela sa Javorom i Čukaričkim.

Na osnovu toga kako je spremio ekipu i kako je ona delovala u prethodne dve runde, deluje da se naziru konkure takmičarskog tima kakav Nikolić priželjkuje, pa će osvajač Kupa Srbije večeras u Novom Sadu (19 časova, TV Arenasport 1) suprotstaviti Spartaku sledećih 11:
Šaranov - Vulićević, Balažic, Milenković, Miletić - Everton - Radović, Saša Ilić, Mihajlović - Đurđić, Božinov.

Izabrane vesti

Miroslav Radović i Everton su uizdanice crno-belihOd ove ekipe Nikolić očekuje ne samo nastavak pobedničkog niza, nego i podizanje kvaliteta igre, iako je preko puta rival koji je u bliskoj prošlosti često znao da napravi problem timu iz Humske.
Spartak igra na klasičan ruski stil, predvođen trenerom Černiševim, sa dosta borbe, duela i discipline. Subotičani imaju više nego iskusan tim za nivo Superlige, sa Torbicom i Pavićevićem. Jako dobar i po nas neprijatan tim, ali ko god da je preko puta Partizanov cilj je pobeda. Očekujem podršku publike, kako bismo došli do tri boda“, rekao je u najavi ovog meča Marko Nikolić.

MOZZART kvote--->>> Spartak - Partizan 1 (6,50), X (3,80), 2 (1,50)

Partizan je primio samo jedan gol na poslednjih šest međusobnih duela sa Spartakom. Dao je deset. Uz to, od početka sezone Bojan Šaranov savladan je samo na dva meča (protiv Napretka i Vojvodine), dok je čak na pet sačuvao svoju mrežu, pa se Grobari pitaju može li opet da izdrži, što bi bio preduslov dobrog rezultata za goste.

Samo, pita se i Spartak. Posebno njegovi ofanzivci, koji su u prvih pet rundi dali 12 golova. Od toga su tri delo Ognjena Mudrinskog, nekadašnjeg centarfora Crvene zvezde i glavne napadačke uzdanice Subotičana.

--->>> Spartak zatvorio istočnu tribinu Karađorđa: Gde će Grobari?
--->>> Subotičani bez štopera na crno-bele

Ognjen MudrinskiNominalni domaćin uzda se, istovremeno, i u odbranu na čelu sa Savom Pavićevićem, ovog leta pristiglim sa Marakane.
Imam mnogo iskustva u mečevima protiv Partizana, nema tu šta da se filozofira. Ako shvatite da je to jedna od najlepših utakmica, da ne možete mnogo da izgubite, nego samo da dobijete, onda bude dobro. Ako mislite da uradite nešto pozitivno, onda protiv Partizana morate dati 100 odsto. Mi taj kvalitet imamo i možemo do povoljnog rezultata. Spartak mora da pokaže kompaktnost u igri, agilnost, veliku disciplinu koja ne sme da padne ni na momenat. Najbitnije je da uđemo koncentrisano u utakmici i da znamo šta hoćemo. Nadamo se najboljem, to je nama i remi. Imam dobar osećaj“, rekao je za Sportski žurnal Savo Pavićević.

SUPERLIGA SRBIJE, ŠESTO KOLO

Subota:

19.00 Spartak – Partizan
20.00 Borac – Novi Pazar
20.00 Napredak – Javor
20.00 Rad – Bačka
20.00 Mladost – Voždovac

Nedelja:

17.00 Metalac – Radnički Niš
18.00 Crvena zvezda – Radnik
20.00 Čukarički – Vojvodina

(FOTO: Star sport, MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaSavo PavićevićFK PartizanOgnjen MudrinskiMarko Nikolić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara