"Geri Kejhil"
"Geri Kejhil"

Hidink iznervirao Kejhila, štoper traži izlaz, Čelsi ne dozvoljava

Vreme čitanja: 2min | čet. 28.01.16. | 10:59

Reprezentativac Engleske ljut zato što je izgubio mesto u startnih 11 Plavaca. Roma prati razvoj situacije

Geri KejhilU oktobru je izgledalo kao a ljubav cveta. Požurili su na Stamfordu sa novim ugovorom za iskusnog štopera. Samo dokaz koliko ga cene. Da je Geri Kejhil napunio 30. rođendan po klupskim pravilima ne bi mogao da potpiše ugovor na duže od godinu dana. Stoga je sa nepunih 30 potpisao na četiri sezone. Samo da bi tri meseca kasnije razmišljao o odlasku iz Čelsija?!

Kejhil, naime, već neko vreme nije u prvom planu kod Gusa Hidinka, na poslednjih pet ligaških mečeva nije odigrao ni minut, iako je samo jedan preskočio zbog povrede. Pritom, Čelsi je utanačio sve oko dolaska Meta Mijazge što je bio jasan signal da na Stamfordu planiraju rekonstrukciju poslednje linije, iako je Amerikanac pre svega rešenje za neka buduća vremena.

Izabrane vesti

Čistka u Čelsiju je, međutim, izvesna. Ramires je bio samo prvi u nizu, a Kejhil nije igrač čiji bi se apetiti zadovoljili sedenjem na klupi i gomilanjem miliona na osnovu tog novog ugovora. On želi da igra, posebno zato što bio zbog Hidinka - i Kurta Zume - mogao da izgubi mesto u reprezentaciji za Evropsko prvenstvo ovog leta.

Čelsi, pak, nije spreman da se tako lako odrekne zamenika kapitena Engleske, jer teško da bi u poslednjih nekoliko dana prelaznog roka mogao da angažuje adekvatnu zamenu. Kejhil ne bi imao problem da pronađe novog poslodavca. Roma je već stala u red, mada bi iskusni štoper morao da značajno smanji finansijske prohteve ako želi u Večni grad. Vučica mu sigurno ne bi dala platu od 5.000.000 evra koliko prima u Londonu.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016Premijer ligaGeri KejhilEvropaEngleskaČelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara