"Francusi su dobro raspoloženi"
"Francusi su dobro raspoloženi"

Hoće li se Francuzima vratiti za Anrijevu ruku iz 2009? (ANKETA)

Vreme čitanja: 2min | ned. 26.06.16. | 11:30

Trikolori su veliki favoriti protiv Republike Irske, ali su bili i u baražu za Mundijal, pa su prošli dalje posle krađe

Francusi su dobro raspoloženiRepublika Irska imala je tu sreću da utakmicu poslednjeg kola u Grupi E odigra protiv Italije koja je već bila osigurala prvo mesto, pa je njen selektor Antonio Konte izveo devetoricu rezervista, uveliko pripremavši strategiju za okršaj sa Španijom. Izabranici Martina O'Nila oberučke su prihvatili poklon i došli do neophodne pobede, ali uz mnogo muka i nerviranja, jer je meč lako mogao da se prelomi i na stranu Azura.

Međutim, Fortuna je ubrzo pokazala zavidnu ironiju, poslavši zeleno-bele na domaćina Francusku protiv koje nemaju značajnije izglede. Istina, Irci su u kvalifikacijama iz dvomeča sa svetskim prvakom Nemačkom izašli sa četiri boda, stekavši svest o tome da mogu da se nose sa bilo kojim protivnikom.

Izabrane vesti

MOZZART KVOTE - 1 (1,50), X (4,00), 2 (9,00)

Sada neće imati čitav stadion na svojoj strani, naprotiv, i jedino mogu da se nadaju da će Trikolori popustiti pod pritskom koji trpe od početka turnira.

Irci na treninguBiće ovo prvi susret Francuza i Iraca jod od čuvenog revanša baraža za plasman na Mundijal u Južnoj Africi. Tog 18. novembra 2009. Trikolori su slavili remi koji im je u ukupnom zbiru obezbedio put na Prvenstvo sveta, ali su do njega stigli na kontroverzan način. Golom u produžetku, tako što je u 103. minutu Tjeri Anri na očigled sudije Martina Hansonsa rukom spustio loptu na glavu Viljema Galasa, a ovaj pogodio za 1:1. Da li će se Francuzima sad vratiti za tu krađu? Uostalom, zar nisu Irci zaslužili tad bar zrno sportske sreće? Ili pravde.

Podsetite se kako je to izgledalo pre šest godina…

O'Nil će gotovo sigurno „parkirati autobus” pred golmanski prostor Darena Rendolfa i priliku za pogodak tražiti pre svega iz prekida, te kontranapada. No, francuski štoperi Adil Rami i Loran Košćijelni su izuzetni skakači, a bekovi i vezni fudbaleri su brzi i pokretljivi u defanzivi, a probojni i kreativni u napadu, pa će se u Lionu uglavnom pitati Galski petlovi.

Stoga ne vidimo nijedan drugi ishod osim keca na kvotu 1,50, a kvotu možete da poboljšate njegovom kombinacijom sa 2-4 gola, koja plaća 2,15.

FRANCUSKA – REPUBLIKA IRSKA, 15.00

Lion
Stadion: Park Olimpik Lion
Kapacitet: 69.150
Sudija: Nikola Ricoli (Italija)

POSLEDNJIH PET

FRANCUSKA

Kamerun (D)      3:2
Škotska (D)        3:0
Rumunija (D)     2:1
Albanija (D)       2:0
Švajcarska (D)    0:0

REPUBLIKA IRSKA

Holandija (D)     1:1
Belorusija (D)     1:2
Švedska (N)        1:1
Belgija (N) 0:3
Italija (N)   1:0

MEĐUSOBNI SKOR

15     6       5       4       18:14

PREDLOZZI ZA KLAĐENJE

KI 1  1,50

KMB 1&2-4       2,15

* kvote su podložne promenama

(FOTO: Action images)


tagovi

reprezentativni fudbalreprezentacija Republike IrskeFudbalska reprezentacija Francuskemeđunarodni fudbalIrskaFrancuskaEvropaeuro 2016

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara