"Savo Pavićević"
"Savo Pavićević"

Hodao sam uz pomoć štaka, ali sad je već bolje

Vreme čitanja: 2min | ned. 06.03.16. | 14:41

"Mogu da se oslonim na nogu što je dobar znak. Nije došlo do povrede kostiju. Držim led i nadam se najboljem", poručio je štoper Crvene zvezde Savo Pavićević

Savo Pavićević

Dvostruku štetu pretrpela je Crvena zvezda u tom 60.minutu utakmice sa Jagodinom. Posle akcije Vuka Mitoševića i Mileta Savkovića bivši fudbaler kluba sa Marakane Aleksandar Jevtić je izjednačio rezultat, a štoper domaćina Savo Pavićević je ambulantnim kolima odvezen sa terena.

Izabrane vesti

Posle sudara sa Damirom Kahrimanom iskusni defanzivac nije mogao da nastavi meč. Stradali su mu ligamenti zgloba, ali je on uveren da će se brzo vratiti u trenažni proces.
"Bio sam u duelu sa Miletom Savkovićem. Nisam video da je Damir istrčao. Nisam uspeo da pomerim stajnu nogu i čini mi se da sam dobro nategao ligamente skočnog zgloba. Uzeo sam štake posle utakmice kako bih mogao bolje da se krećem. Međutim, sad je bolje. Mogu da se oslonim na nogu što je dobar znak. Nije došlo do povrede kostiju. Držim led i nadam se najboljem", poručio je Savo Pavićević.

Tačna dijagnoza nije poznata. Zvezdin defanzivac čeka da mu spadne otok sa bolnog mesta.
"Da se malo našalim, lepo se krećem po kući. Do utorka će sve biti tačno poznato, ali hrabri me što ima pomaka. Videćemo  šta će reći doktor kada u utorak dođem na trening. Verovatno me čeka pauza od nekoliko dana...", dodao je Pavićević.

Crvena zvezda je i bez pomoći zamenika kapitena došla do 22.pobede. Nisu crveno-beli blistali, ali Pavićević ne brine.
"Tako je bilo i jesenas, prava borba u prvih nekoliko kola. Teško je igrati na ovaj način. Svi treneri vide da naša napadačka formacija ostavlja mnogo prostora iza naših leđa. Ostavljaju nam po dvojicu ili trojicu igrača. Međutim, važno je da smo upisali još jednu pobedu. Budite ubeđeni da ćemo napredovati kako vreme odmiče", jasan je Pavićević.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaSavo PavićevićJagodinaDamir KahrimanFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara