""
""

Honda je rešenje Milanovih problema

Vreme čitanja: 2min | ned. 15.12.13. | 08:12

Selektor Japana i nekadašnji strateg Rosonera Alberto Zakeroni smatra da je italijanski klub napravio sjajan posao dovođenjem veziste iz CSKA

Milan je prošle sezone imao loš prvi deo sezone, ali je posle dolaska Marija Balotelija u januaru uspeo da se izdigne, pronađe formu i osvoji treće mesto na tabeli i plasman u Ligu šampiona. Rosoneri su ove sezone startovali još lošije nego lane, ali se u klubu nadaju da bi od januara stvari opet mogle da krenu nabolje.

Izabrane vesti

Najviše nada polažu u dolazak Keisukea Honde koji će od 1. januara postati član Rosonera. Hondi u januaru ističe ugovor sa Moskovljanima i kao slobodan igrač će preći u italijanski tim. Potpisaće ugovor do 2017. godine, vredan 5,5 miliona evra po sezoni, a tražilo ga je još desetak klubova. Pored njega, Milan će od januara biti jači i za štopera Adila Ramija i oporavljenog napadača Đampaola Pacinija.

Honda že zadužiti čuvenu Milanovu “desetku”, a selektor njegove reprezentacije i nekadašnji strateg Rosonera, Alberto Zakeroni  smatra da je Milan dobio pravo pojačanje za mesto kreatora igre.
“Siguran sam da Honda ima kvalitet da igra u Seriji A. On ima sve karakteristike da zablista u velikom klubu kao što je Milan. Keisuke je sjajna ličnost i mislim da ima vrhunsku tehniku na mestu kreatora igre. Imaće jaku konkurenciju, ali verujem da mu potpisivanje ugovora sa Milanom neće biti vrhunac u karijeri”, rekao je Zakeroni, prenose italijanski mediji.

Zakeroni je nekada trenirao Milan sa kojim je osvojio titulu u Seriji A 1999. godine, a posle toga je radio u Laciju, Interu, Torinu i Juventusu.

 


tagovi

Alberto ZakeroniCSKA MoskvaEvropaItalijaKeisuke HondaMilanPremijer ligaRusijaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara