""
""

Honda: Ne osećam ljubav u Milanu

Vreme čitanja: 1min | sre. 05.10.16. | 20:51

“Ono što je stvarno problem je što vam navijači totalno okrenu leđa dok traje utakmica", objašnjava Japanac

Kakvi su navijači Milana?
"Opsednuti rezultatom i nezainteresovani kada timu ide loše", odgovara japanski vezista Keisuke Honda.

Izabrane vesti

Sedmostruki šampion Evrope već pet sezona nije osvojio nijedan značajni trofej, a treću uzastopnu sezonu ne igra na međunarodnoj sceni. Puno razloga za nezadovoljstvo, a ono je prisutno i kod japanskog veziste.
“U Japanu gotovo da nema zvižduka igračima. U Milanu, pa mislim da ih ima previše”, ističe Honda koji se vratio u nacionalni tim za utakmice sa Irakom i Australijom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Potom je dobro dijagnostikovao problem navijača Milana.
“Ono što je stvarno problem u Milanu je što dok traje utakmica, navijači vam totalno okrenu leđa. Ne osećam ama baš nikakvu ljubav. Čim počnete da pobeđujete, tretiraju vas kao člana porodice, i zato je njihova privrženost uslovna, zavisi od broja pobeda i poraza”, objašnjava Japanac. 

Milan je prošlu sezonu okončao na sedmoj poziciji, a treutno je šesti u Seriji A posle sedam kola.
“Nije samo u Milanu situacija da navijači okreću leđa, slično je i sa reprezentacijom Italije. Sve Italijane zanima samo rezultat, ali takav pristup može da donese zadovoljstvo samo ako imate talentovani tim koji može da se nosi sa pritiskom. Ali, ako to nije slučaj, onda ste u problemu”, zaključio je Honda.

(FOTO: Action Images) 


tagovi

Serija Areprezentacija JapanaMilanKeisuke HondaItalija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara