"U bolovima: Kurt Zuma"
"U bolovima: Kurt Zuma"

HOROR POVREDA: Zuma samom sebi polomio nogu, ne ide na EURO? (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 07.02.16. | 20:50

"Nisam doktor, već trener i ostaje mi samo da se nadam da nije ozbiljno kako trenutno izgleda", poručio je Gus Hidink

U bolovima: Kurt Zuma

Čelsi nije pobedio Mančester Junajted u derbiju Premijer lige, a na svu muku večeras na Stamfrod Bridžu nadovezala se i užasna povreda štopera Palavaca Kurta Zume, koji je napustio igru u 57. minutu.

Izabrane vesti

Njega je na terenu zamenio Geri Kejhil, a poražavajuće za sve je da štopera nije povredio niko od protivnika, već da je sam sebi polomio nogu prilikom lošeg doskoka.
“Nisam doktor, već trener, ali znam da će Zuma sutra morati na skener. Kada vidite fotografiju doskoka i preloma jasno vam je da je situacija loša, jer se evidentno radi o ozbiljnoj povredi. Ne preostaje nam ništa drugo nego da čekamo i nadamo se”, poručio je menadžer Čelsija Gus Hidink.

I dok šef stručnog štaba Plavaca pokušava da ostane optimista, mnogi izveštaji sa Ostrva o prirodi povrede ukazuju da je za Kurta Zumu ne samo završena sezona, već i da će zbog preloma noge propustiti Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

Među prvima uspešan oporavak Zumi na socijalnim mrežama uputio je defanzivac Mančester Junajteda Luk Šou koji zbog slične povrede pauzira već nekoliko meseci.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images) 


tagovi

Fudbalska reprezentacija FrancuskePremijer ligapovredaKurt ZumaFrancuskaEvropsko prvenstvoEngleskaČelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara