""
""

Horor u Hrvatskoj: Kadeti Srbije ispali u poslednjem minutu

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.05.17. | 13:53

Orlići se porazom od Bosne (0:1) oprostili od smotre najboljih selekcija Starog kontinenta

Kakav horor u Hrvatskoj i kakav tužan kraj jedne generacije! Kadetska selekcija Srbije nije uspela da se plasira u četvrtfinale Prvenstva Evrope, pošto je danas izgubila od Bosne sa 1:0. Taj gol Imamovića u poslednjem minutu ostavio je ekipu Perice Ognjenovića na samo tri osvojena boda... Napravljen je krug od tri ekipe, a tu je naša selekcija bila slabija od Irske koja je danas deklasirana od Nemačke. Koštala nas je činjenica da smo u mečevima sa Irskom i Bosnom postigli samo jedan gol...

Očigledno je da smo surovo kažnjeni za ziherašku i dekadentnu igru. Posebno, jer se u prvom poluvremenu videlo da smo bolji od Bosne.Orlići su bili gospodari situacije u prvom poluvremenu. Napadač Stuparević u nekoliko navrata je opasno ugrozio gol Bosne.

Izabrane vesti

Naši kadeti nisu uspeli da naplate nešto bolju igru, a kako je vreme prolazilo tako je Bosne počela svesno da rizikuje. Rival je posebno bio opasan u poslednjoj četvrtini utakmice, dok su se momci Perice Ognjenovića povukli i pucali sebi u slepočnicu. Mnogo sreće imali smo u 62.minutu kada je Marušić imao zicer situaciju. Bio je sam ispred našeg čuvara mreže Gordića, ali je golman crveno-belih odlično reagovao. Bosanci su pokušali još nekoliko puta i na kraju se došli do trijumfa preko Imamovića. Naši momci su popadali na zemlju.

SRBIJA - BIH 0:1
/Imamović 80/

SRBIJA (3-5-2): Gordić - Janković, Marković, Pavlović - Kokić, Zuvić (od 54.Kokir), Đerlek (od 68. Zvekanov), Gavrić, Kamenović - Stuparević, Tedić (od 20.Nešković)

BIH (4-3-2-1): Kršić - Zilić, Sadiku, Vještica, Gazibegović - Sejdović, Santrač, Salčin, Imamović, Savić - Šikanić.


tagovi

Armin ĐerlekEvropakadetska reprezentacija SrbijePerica Ognjenovićreprezentativni fudbalSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara