"Ivica Olić"
"Ivica Olić"

Hrvati u strahu: Olić posekao stopalo u kupatilu, ne igra protiv Meksika?!

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.06.14. | 18:24

Ivica OlićPrvo Luka Modrić protiv Brazila, sada i Ivica Olić... Baksuzni Hrvati ponovo imaju razlog za strah. Jer, vremešni hrvatski reprezentativac i čovek koji je protiv Kameruna postao najstariji strelac u istoriji Vatrenih otkrio je medijima da je pred susret sa afričkim Lavovima morao da dobije blokadu (injekciju protiv bolova), pošto je doživeo vrlo nezgodnu povredu.

Naime, on je pri izlasku iz tuš kabine zgazio na komad stakla koji se odvalio s vrata i tom prilikom zaradio veliku posekotinu na stopalu. Olić je otkrio da je morao da ide na ušivanje, da je uprkos blokadi igrao pod bolovima i da je još uvek ne zna da li će igrati protiv Meksika u poslednjem kolu.
"Naš medicinski tim uradio je sve što je mogao kako bi me osposobio da igram protiv Kameruna, posle nesreće koja me je zadesila u hotelu. Posle tuširanja, polomila su se vrata od tuš kabine, a jedan komadić stakla zario se u stopalo. Doktori, na čelu sa Zoranom Bahtijarevićem, zašili su mi stopalo i dali injekcije kako bih igrao", rekao je Olić.
"Na svu sreću, u pitanju je desno stopalo. Jako sam bio ljut, čak i agresivan kada su mi rekli da će morati da ušiju".

Izabrane vesti

Ono što je jako nezgodno za ekipu Nika Kovača u ovom trenutku jeste to što je orkšaj sa Meksikom presudan u borbi za prolaz u nokaut fazu.
"Nije mi dozvoljeno da treniram, da se znojim... Nadam se da će mi biti bolje u narednih nekoliko dana kako bih mogao da igram i kako ne bih morao da uzimam lekove. Ako bude bilo potrebe, uzeću ih", zaključio je 34-godišnji centarfor.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Južna AmerikaIvica OlićHrvatskaEvropaBrazil2014ABrazil2014Brazil

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara