""
""

Hulk presudio Muslinu, Zenit ostaje na vrhu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 23.08.14. | 16:52

Tim iz Sankt Peterburga zabeležio i petu pobedu u šampionatu

Zenit je na adekvatan način odgovorio Spartaku i posle pet kola ruske Premijer lige ostaće lider na tabeli! Ekipa portugalskog trenera Andrea Viljas Boasa savladala Amkar Slavoljuba Muslina rezultatom 2:0 i zadržala stopostotan učinak, pet utakmica - pet pobeda.

Seriju golova nastavio je brazilski napadač Hulk, koji je i ovoga puta bio strelac, pa sada na svom konru ima pet pogodaka. Od početka prvenstva on nije uspeo da savlada samo golmana Urala. Hulk je danas postigao drugi gol za svoj tim u 22. minutu. Sam je započeo akciju, onda dodao loptu do Danija, da bi mu ovaj uzvratio pas i izbacio ga u stopostotnu šansu. Golman Amkara nije imao nikakvih šansi.

Izabrane vesti

Tim iz Sankt Peterburga poveo je devet minuta ranije, kada je Oleg Šatov pogodio mrežu golmana Gerusa. I prilikom ovog gola Hulk je odradio veliki deo posla, pošto je poslao fantastičan pas, gotovo preko cele odbrane gostiju.

Zenit je posle drugog gola smanjio gas i rutinski odrađivao posao, štedeći se za ono što ih čeka naredne nedelje, kada igraju revanš meč plej-ofa za plasman u Ligu šampiona protiv belgijskog Standarda. Amkaru je ovo već četvrti poraz od starta šampionata, tako da Muslinova ekipa ostaje u zoni ispadanja...   

PREMIJER LIGA RUSIJE – PETO KOLO

Petak:
Terek – Arsebnal Tula 3:0 (3:0)
/Lebedenko 19, Maurisio 32, Komorovski 45/

Subota:
UFA – Spartak 1:2 (0:2)
/Dijego 74 – Dzjuba 27, 34/

Zenit – Amkar 2:0 (2:0)
/Šatov 13, Hulk 22/

18.00 Rubin – CSKA

Nedelja:
11.30 Dinamo Moskva – Ural
14.30 Torpedo – Krasnodar
17.30 Kubanj – Lokomotiva
19.30 Rostov – Mordovija

(FOTO: Action images)


tagovi

Amkar PermEvropaHulkOleg ŠatovPremijer ligaPremijer liga RusijaRusija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara