"Hulk"
"Hulk"

Hulk se neće družiti s Rajkovićem: Sklonili ga sa žreba jer se žalio na rasizam!

Vreme čitanja: 1min | pet. 24.07.15. | 17:43

"To se stalno dešava, nekada me to baš nerviralo, ali sada sam se navikao i samo pošaljem poljubac navijačima", rekao je Brazilac

HulkNapadač Zenita iz Sankt Peterburga Brazilac Hulk povučen je iz učešća u subotnjem žrebu kvalifikacija za Mundijal 2018. u Rusiji, samo par dana pošto se žalio na rasizam u ruskom fudbalu, objavio je Rojters. Brazilskog internacionalaca će u ulozi jednog od asistenata na žrebu zameniti bivši kapiten reprezentacije Rusije Aleksej Smertin, saopštila je FIFA dodajući da se Hulk povukao zbog klupskih obaveza.

Hulk je inače, ranije izjavio da će mu biti velika čast da učestvuje u žrebu.
"Počastvovan sam što ću učestvovati na ovoj svečanosti, kojom će zvanično biti otvoren put ka Mundijalu. Lično sam se dobro prilagodio životu u Rusji, a moja porodica voli žvot u Sankt Peterburgu", rekao je Hulk.

Izabrane vesti

On je naglasio da rasizma ima skoro na svakoj utakmici u Rusiji, ali da se o tome ne čuje mnogo o svetu.
"To se stalno dešava, nekada me to baš nerviralo, ali sada sam se navikao i samo pošaljem poljubac navijačima", rekao je Hulk novinarima na treningu u ponedeljak. Na ceremoniji žreba, jedan od onih koji će izvlačiti grupe biće i najbolji mladi golman sveta reprezentativac Srbije Predrag Rajković, i to u odabranom društvu Brazilca Ronalda, Fabija Kanavara, Olivera Birofa, Dijega Forlana, Samjuela Etoa, Aleksandra Keržakova i Rinata Dasajeva.

Zenit u nedelju igra meč ruskog šampionata protiv Urala u gostima.

(FOTO: Action images)


tagovi

svetsko prvenstvo rusija 2018Slobodan RajkovićRusijaHulk

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara