""
""

Humanitarni tiket u podne: Nemanja Krznarić veruje u Zvezdinu pobedu - 1 i 3+

Vreme čitanja: 2min | pet. 22.07.16. | 11:48

Čuvar mreže lučanske Mladosti eventualni dobitak namenio je Društvu za borbu protiv šećerne bolesti ''Diabetes mellitus'' Čačak.

Tokom karijere branio je za čačanske klubove Remont i Borac, potom je čuvao mrežu milanovačkog Metalca, Mladog Radnika iz Požarevca, kruševačkog Napretka, ali se najduže zadržao na golu lučanske Mladosti.

Kapiten Lučanaca Nemanja Krznarić sastavio je tiket za MOZZARTOVU rubriku “Humanitarni tiket u podne”, a eventualni dobitak namenio je  Društvu za borbu protiv šećerne bolesti ''Diabetes mellitus'' Čačak.

Izabrane vesti

Evo kako je tipovao pouzdani golman Mladosti.

Tiket je otvorio utakmicom drugog kola slovenačkog šampionata Celje-Gorica.
Celje je startovalo porazom od Olimpije, a Gorica je trijumfovala sa 2:0. Malo sam koristio statistiku njihovih međusobnih duela i video da su se utakmice završavale sa golovima u obe mreže. Zato bih pokušao sa igrom gol - gol (GG)”, kaže za naš portal Krznarić.

Crvena zvezda je u kvalifikacijama za Ligu šampiona dva puta bila bolja od Valete. Sad je očekuje start u srpskom prvenstvu gde brani titulu.
“Beograđani dočekuju kruševački Napredak za koji sam branio. Crveno-beli nisu bili ubedljivi u poslednja dva meča, ali verujem da će trijumfovati nad Čarapanima. Očekujem i da gosti daju makar jedan gol, sve u svemu igram kombinaciju 1&3+”.

Na humanitarnom tiketu koji je sastavio Krznarić našle su se i utakmice Austrije 2.
Kapfenberg i Nojštat, kad oni igraju uvek ima golova, pa sam se odlučio za kombinaciju, gg&3+”.

Poslednji par je Insbruk i Vijen.
Ovu utakmicu igram po osećaju i verujem da će doći jedinica. Verujem u domaći sastav”, zaključio je Nemanja Krznarić koji je nedavno uplovio u bračne vode i koji je javljanje u humanitarne svrhe završio uzrečicom “ko ima sreće u ljubavi ima i u klađenju”.

Piše: Đurđe Mečanin
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com

(GRAFIKA: Ivana Marković)


tagovi

tiket u podneNemanja KrznarićEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara