""
""

Humskom grmelo „uprava napolje“, Grubor gađao navijače flašama!!! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 24.07.13. | 23:03

Besni naijači nezadovoljni zbog očajnog izdanja Partizana protiv Širaka tražili smenu čelnika, generalni sekretar se upustio u gađanje flašama

Partizan se provukao, a da li će i njegova uprava ostaje da se vidi. Sramotno loše izadnje srpskog šampiona u dvomeču sa jermenskim autsajderom je povuklo živac i najsmirenijim optimistima među navijačima crno-belih.

Izabrane vesti

Već u finišu meča sa istočne tribine su krenuli povici „uprava napolje“, koji su bili sve jači i jači kako je meč odmicao, a na kraju su ih prihvatili i simpatizeri sa južne tribine.

Po završetku meču, nezadovoljne pristalice crno-belih na zapadnoj tribini su nezadovoljni igrom svojih ljubimaca, a još nezadovoljniji radom rukovodstva kluba počeli da bacaju predmete ka svečanoj loži u kojoj je sedela vrhuška Partizana. Letele su plastične flaše, čaše, upaljači, zgužvani papiri, kese sa semenkama...

I dok se ostaka rukovodstva dao u beg, generalni sekretar Partizana Darko Grubor je uradio nešto nezabeležno na ovim prostorima i upustio se u rat sa navijačima svog kluba, pa je počeo da im uzvraća istom merom i gađa ih flašama!?

(FOTO: Star sport)


tagovi

Darko Gruborgrobarikvalifikacije za Ligu šampionaLiga šampionaFK PartizanŠirakSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara