"Huntelar (Ajaks) i Slavko Marić (Borac) 2008. u Humskoj"
"Huntelar (Ajaks) i Slavko Marić (Borac) 2008. u Humskoj"

Huntelar se vraća u bivši klub

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.04.16. | 09:30

Ajaks navodno već započeo pregovore sa 33-godišnjim napadačem Šalkea

Huntelar (Ajaks) i Slavko Marić (Borac) 2008. u Humskoj

Ajaks će učiniti sve da ovog leta vrati u svoje redove iskusnog golgetera Šalkea Klasa Jana Huntelara. Prema navodima holandskih medija, Kopljanici su već stupili u kontakt sa zamenikom kapitena tima iz Gelzenkirhena, koji ima 33 godine, a ugovor sa Šalkeom do juna 2017. 

Izabrane vesti

Bundesligaš, po svoj prilici, neće tražiti veliko obeštećenje za fudbalera koji je 76 puta nosio dres Holandije, jer će ovog leta verovatno uslediti totalna rekonstrukcija igračkog kadra posle koje im Huntelar nije ni potreban.

Holanđanin je ove sezone postigao devet golova za Šalke, što je isto koliko i cele prošle sezone, a u periodu od 2006. do 2008. godine već je nosio dres Ajaksa i bio je najbolji strelac Eredivizije. Posle Amsterdama, okušao se na kratko u Real Madridu i Milanu, a od 2010. godine nosi dres Šalkea, pa su se verovatno i klub i on malo zasitili.  

Povratak Huntelara u Holandiju znači i da će Amsterdam Arenu na leto sigurno napustiti Arkadijuš Milik. Sjajni poljski napadač blista ove sezone u Erediviziji u kojoj je sa 19 golova trenutno treći strelac lige, a traže ga mnogi bogati klubovi.

(FOTO: Action Images)

Pratite MOZZART i na Vajberu


tagovi

TransferiNemackaKlas Jan HuntelarHolandijaEredivizijaAjaks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara