""
""

I dalje ima dinamit u levici! Bomba Jona Arnea Risea posle je koje nastao haos u finalu Kupa Kipra (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 20.05.15. | 21:44

APOEL deklasirao AEL u borbi za trofej, ali su meč obeležili neredi na tribinama zbog čega je češki sudija Kralovec prekinuo utakmicu na pola sata

Strašan gol Jona Arnea Risea i neredi na tribinama obeležili su finale kiparskog nacionalnog kupa. APOEL je deklasirao AEL iz Limasola rezultatom 4:1, a strelac četvrtog gola je bio norveški veteran.

Izabrane vesti

Nekadašnji bomberder Liverpula je pokazao da i dalje ima dinamit u levici kada je u 60. minutu zatresao mrežu iz slobodnjaka.

Međutim, to je bio i uvod u nemile scene na tribinama pošto su navijači kluba iz Limasola zasuli teren bakljama i raznim tvrdim objektima u nameri da poptuno prekinu utakmicu. Baklje su doletele i do klupe APOEL, a njegov fudbaler Kilijan Šeridan je umalo zadobio ozbiljne povrede kada mu se zapalila patika dok je pokušavao da nogom šutne upaljenu baklju kako bi otklonio opasnost. Posle meča je Šeridan na društvenim mrežama okačio fotografiju zapaljenog dresa i patike...

Zbog toga je češki sudija Pavel Kralovec koji je angažovan specijalno za ovu priliku od kiparskog Saveza prekinuo meč na pola sata. Policija je ispraznila kompletnu tribinu sa sa navijačima AEL i meč je posle toga nastavljen.

APOEL će sledećeg vikenda imati šansu da osvoji duplu krunu pošto mu je u poslednjem kolu nacionalnog šampionata dovoljan remi u gostima protiv Ermisa s obzirom da ima tri boda više od Apolona i Omonije.


tagovi

međunarodni fudbalKiparJon Arne RiseEvropaAPOELAEL Limasol

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara