""
""

I dalje je odbojkaški car! Miljković zvezda prelaznog roka u Turskoj

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.08.16. | 17:23

Miljković narednih godinu dana u Halkbanku iz Ankare

Odbojkaški zemljotres u Turskoj! Jedan od najboljih igrača svih vremena Ivan Miljković sledeće sezone igraće za ekipu Halkbanka iz Ankare.

Izabrane vesti

On je prošle sezone bio član italijanske ekipe Lube sa kojom je prošle sezone osvojio treće mesto na završnom turniru Lige šampiona.
“Drago mi je što su ljudi iz Halkbanka prepoznali moju želju da još igram na vrhunskom nivou i videli da sam i dalje gladan uspeha. Lako smo se dogovorili, a igraću u zemlji u kojoj sam već proveo pet sjajnih godina. Odranije poznajem neke igrače Halkbanka. Nadam se da ću u narednih nekoliko nedelja popraviti fizičku spremu kako bi mogao da igram od oktobra“, rekao je 36-godišnji Miljković za sajt Svet odbojke. (www.worldofvolley.com).

Nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije u Turskoj je igrao od 2010. do 2015. godine i to u dresu istanbulskog Fenerbahčea.
“Turska liga je veoma jaka, ima dosta stranih igrača. Iznenađen sam koliko je dobro organizovana. Prvi put će sve biti spremno na vreme i nema nikakvih problema“, dodao je on.

Inače, njegov novi klub je sedmostruki prvak Turske i na jesen će igrati u Ligi šampiona.

(FOTO: Action Images)


tagovi

TurskaSrbijaOdbojkaIvan MiljkovićHalkbankCEV Liga šampiona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara