""
""

I Lacio nekog da dobije... Rimljani se istresli na fenjerašu iz Verone (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.02.16. | 22:30

Ubedljiva partija pulena Stefana Piolija na praznom Olimpiku i pobeda - 5:2

Konačno i da Lacio nekog dobije... Trebalo je fenejeraš iz Verone da dođe u Rim da bi izabranici Stefana Piolija nekoga pobedili, mada im je bila frka i u jednom trenutku kada su se gosti opasno približili na 2:3 u 80. minutu.

Izabrane vesti

Ipak, sa dva pogotka u samoj završnici svaka dilema je otklonjena pa je Lacio zabeležio važnu pobedu u čudnom meču 25. kola odigranom u neobičnom terminu večeras na Olimpiku. Zbog kazne koju su Rimljani dobili za rasizam na meču sa Napolijem pre nekoliko nedelja, na stadionu je bilo prisutno jedva 50-ak ljudi.

Domaćin je poveo u poslednjem minutu prvog poluvremena, preko Alesandra Matrija. Na 2:0 povisio je Stefano Mauri u 50, a sve je izgledalo kao gotov posao u 69. nakon što je i Felipe Anderson zatresao mrežu gostiju iz Verone.

Ali, onda je usledila žuta minuta domaćina. Prvo je u 72. Leandro Greko postigao fantastičnu golčinu iz slobodnog udarca za 1:2, a sedam minuta kasnije veteran Luka Toni je 155. golom u karijeri u Seriji A majstorski smanjio na 2:3.

Ipak, do kraja je Lacio uspeo da postigne još dva gola, prvo Keita Balde u 82, zatim i Kandreva sa bele tačke za konačnih i na kraju ubedljivih 5:2.

U ekipi Lacija od Srba se na terenu pojavio samo Sergej Milinković Savić koji je odigrao svih 90 minuta. Kod Verone na terenu se pojavio Boško Janković koji je zamenjen u 50. minutu.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)


tagovi

VeronaSerija ALuka ToniLeandro GrekoLacioItalijaFelipe AndersonAntonio Kandreva

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara