"Luka Milunović"
"Luka Milunović"

I posle ga pitaju koliko voli Zvezdu?!

Vreme čitanja: 1min | pet. 29.08.14. | 11:33

Luka Milunović se emotivnim pismom na društvenim mrežama “oprostio” od voljenog kluba

Luka MilunovićSvakako nije među najboljim igračima koji su uveseljavali publiku na "Marakani" (konkurencija je tu, ipak, prejaka), ali Luka Milunović sasvim sigurno spada u grupu fudbalera koji Crvenoj zvezdi nikad ne bi okrenuli leđa. Uostalom, 21-godišnji krilni igrač je u Ljutice Bogdana štošta preturio preko glave, na kraju je morao i da ode, ali o velikoj ljubavi i dalje govori samo biranim rečima.

Međutim, "život u zajednici" Milunovića i Zvezde po svemu sudeći je stvar prošlosti, pa se fudbaler, koji će se pamtiti, ako ništa drugo ono barem zbog gola u večitom derbiju sa Partizanom, na Istangramu oprostio od crveno-belih.
"Sklone te iz tima zbog nepotpisanog papira, treniraš sam odvojeno od ekipe, gledaš utakmice sa tribina, a i dalje se raduješ svakoj pobedi kao da i sam učestvuješ dole na terenu! I onda se završi sezona, oprostiš Zvezdi polovinu zarađenog novca i ne tužiš klub (kao što sam i obećao). I posle te pitaju koliko voliš Zvezdu?! Nikad neću zaboraviti Bordo, titulu, prvi gol, kup, saigrače, gol na derbiju, besparicu, trenere, navijače, Marakanu, ma sve... Nadam se da će uskoro grb biti bogatiji za još jednu zvezdicu!", napisao je Milunović na Istagramu.

Izabrane vesti

Oko njegovih kvaliteta možemo da diskutujemo… Kad je u pitanju privrženost Crvenoj zvezdi, tu zaista nema prostora za priču.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaLuka MilunovićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara