""
""

I trener Sautemptona uhvaćen u korupciji

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.09.16. | 10:19

Erik Blek, pomoćnik u stručnom štabu Svetaca nova je "zvezda" potere Telegrafa

Korupcionaška afera koja potresa engleski fudbal uzela je maha, a jutros se na tapetu našao i Erik Blek pomoćni trener Sautemptona. Još sinoć je klub za koji nastupa naš Dušan Tadić objavio na svom zvaničnom sajtu da im je Telegraf najavio da će nastaviti sa otkrivanjem malverzacija i da će danas „zvezda“ afere biti njihov član stručnog štaba. 

Izabrane vesti

Telegraf piše da je Blek, prerušenim novinarima tog lista, nudio savete kako da podmite čelnike drugih klubova. On je snimljen kako pregovara sa novinarima i pominje imena funkcionera drugih klubova sa kojima bi mogla da se uspostavi saradnja u zamenu za novac. Sam Blek je demantovao takve navode, iako se na snimku čije da traži cifru od nekoliko hiljada funti.

Prethodnih dana su za primanje mita već optuženi menadžer Kvins Park Rendžersa Džimi Flojd Haselbajnk, pomoćni trener Barnslija Tomi Rajt, kao i vlasnik Lidsa Masimo Čelino. Takođe, i Sem Alardajs je podneo ostavku na mesto selektora Engleske jer je nelegalno zaradio 500.000 evra za savetodavne usluge.

(FOTO: Action Images)


tagovi

aferaEngleskakorupcijaPremijer ligaSautemptonSem Alardajs

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara