""
""

Ibra u poslednjem sekundu sa kreča, ali zasluženo! Murinjov Junajted neporažen 20. put zaredom (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 04.04.17. | 23:05

Everton je bio na pragu pobede kojom bi bila prekinuta serija Crvenih đavola koja traje skoro pola godine

Ni 20. meč zaredom u Premijer ligi, Mančester Junajetd nije osetio gorčinu poraza. A bio je tako blizu... Everton je bio nadohvat skalpa koji se na Ostrvu čeka već skoro pola godine koliko traje serija nepobedivosti Murinjovog tima u prvenstvu. Međutim, ostao je bez njega u poslednjem skundima meča kada je Zlatan Ibrahimović pogodio sa penala za konačnih 1:1.

Izabrane vesti

Ipak, ne bi bilo pošteno da su Karamele odnele tri boda sa Teatra snova... Nisu zaslužili i pravda je zadovoljena u nadokandi vremena.

Sve što je Everton uradio je bio gol Fila Jagielke u 22. minutu posle kornera i smušene intervencije odbrane Mančester Junajteda, pogotovo Markosa Rosa i Davida De Hee. Jagielki je to bio prvi gol u Premijer ligi posle skoro dve godine...

Usledila je dominacija domaćeg tima u pokušajima da izjednači. Prvo je golman Robles zaustavio slobodnjak Blinda uz pomoć okvira gola. Potom je i Pogba pogodio prečku, da bi frustracije domaćih pojačao pomoćni sudija koji je poništio regularan gol Zlatana Ibrahimovića.

Ipak, pravda je zadovoljena kada je Ešli Vilijams u nadoknadi vremena igrao rukom i skrivio penal i crveni karton, a Ibra je bio neumoljiv sa bele tačke.

Junajted je produžio seriju nepobedivosti, ali i sprečio Everton da se izjednači sa njim na tabeli. Međutim, Liga šampiona izgleda kao sve teže ostvariv cilj kroz prvenstvo i Murinju ostaje Liga Evrope kao konačan cilj u sezoni... 

PREMIJER LIGA - 31. KOLO

Utorak:

Barnli - Stouk 1:0 (0:0)
/Bojd 58/

Lester - Sanderlend 2:0 (0:0)
/Slimani 69, Vardi 78/

Votford - VBA 2:0 (1:0)
/Nijang 13, Dini 49/

Mančester Junajted - Everton 1:1 
/Ibrahimović 90+4 penal - Jagielka 22/

Sreda:

20.45 Arsenal - Vest Hem
20.45 Hal - Midlzbro
20.45 Svonsi - Totenhem
20.45 Sautempton - Kristal Palas
21.00 Čelsi - Mančester Siti
21.00 Liverpul - Bornmut 

(FOTO: Action images)


tagovi

EngleskaEvertonEvropaFil JagjelkaMančester SitiPremijer ligaZlatan Ibrahimović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara