""
""

Ibrahimović: Mundijal bez mene nema smisla (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 20.11.13. | 10:11

''Normalno je da sam razočaran što je Brazil ostao san za ovo generaciju Švedske, a ovo mi je bio verovatno poslednji pokušaj da se domognem Svetskog prvenstva'', rekao je Zlatan

Jedan, jedini, neponovljivi – Zlatan Ibrahimović! U noći kad je Švedska propustila šansu da se ukrca u poslednji vagon za Brazil, najbolji igrač selekcije Tri krune je još jednom izbio u centar pažnje planetarne javnosti. Ne samo zbog dva gola u megaobračunu sa Kristijanom Ronaldom, već zbog izjave posle meča u kojoj kaže da Svetsko prvenstvo naredne godine neće biti toliko zanimljivo iz prostog razloga što tamo neće biti njega.
''Jedno je sigurno: Svetsko prvenstvo bez mene nije vredno gledanja! Nema ni smisla čekati takav događaj. Čestitam Portugalu, ali oba tima su zaslužila plasman na Mundijal'', poručio je Ibra, posle  drugog poraza u baražu evropskih kvalifikacija (2:3, 0:1), ali nije propustio priliku da čestita Ronaldu na sjajnoj partiji, pa mu je posle het-trika aplaudirao.

Izabrane vesti

Ibrahimović priznaje da je ovo bila poslednja šansa da se domogne Mundijala, jer će za naredni, 2018. u Rusiji, imati 37 godina.
''Normalno je da sam razočaran što je Brazil ostao san za ovo generaciju Švedske, a ovo mi je bio verovatno poslednji pokušaj da se domognem Svetskog prvenstva'', dodao je Zlatan, za koga je centarfor reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović okarakterisao kao prepotentnog i bezobraznog.

(FOTO: Action images)


tagovi

Evropareprezentativni fudbalSP BrazilŠvedskaZlatan Ibrahimović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara