""
""

Idemo u Brazil sa opremom iz Poljske

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.01.16. | 15:53

Olimpijski komitet Srbije i poljska kompanija OTCF potpisali su ugovor o partnerstvu kojim je brend ove kompanije „4f“ postao zvanična oprema naših olimpijaca

Olimpijski komitet Srbije (OKS) i poljska kompanija OTCF potpisali su danas Ugovor o partnerstvu kojim je brend ove kompanije "4F" postao zvanična oprema srpskog tima za Igre u Riju 2016. i Zimske olimpijske igre u Pjongčangu 2018. godine.

Ugovor su svečano potpisali generalni sekretar OKS Ðorđe Višacki i osnivač i generalni direktor kompanije OTCF Igor Klaja.

Izabrane vesti

Svečanosti povodom potpisivanje prisustvovali su i olimpijci Srbije tekvondistkinja Milica Mandić, strelkinje Andrea Arsović i Bobana Veličković, kao i kajakaši Marko Novaković i Nebojša Grujić. Oni su odeveni u artikle redovne kolekcije "4F" prisutnima prikazali da se radi o vrhunskom dizajnu i kvalitetu.

Olimpijska kolekcija koju će olimpijci Srbije nositi u Riju biće u maju svečano predstavljena javnosti na modnoj reviji u Beogradu. Ona će biti u bojama zastave i sa obeležjima olimpijskog tima Srbije.

(Foto MN Press)

 

 


tagovi

SrbijaOlimpijski komitet SrbijeEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara