"Điđi Bekali"
"Điđi Bekali"

Điđi Bekali vedri i oblači i iz zatvora: Koji bre Totenhem? Ko su oni?

Vreme čitanja: 1min | čet. 01.08.13. | 13:15

Vlasnik Steaue stopirao transfer Kirikeša u London. Iako je iza rešetaka

Điđi BekaliMarlon Brando iz kultne trilogije Frensisa Forda Kopole pod naslovom "Kum". Otprilike tako se ponaša Điđi Bekali, iako je trenutno iza rešetaka. Pritvoreni vlasnik Steaue je, naime, stopirao transfer Vlada Kirikeša u Totenhem.

Doduše, nije baš retka pojava da se glavešine klubova predomisle u poslednji čas, ali retko to rade iz ne baš komfornih zatvorskih apartmana.

Izabrane vesti

Ispostavilo se, ipak, da Bekali i u pritvornoj jedinici ima sasvim dovoljno slobode. Recimo, da uzme telefon i okrene prvog saradnika Mihaja Stoiku i poruči mu da se ne igra pred meč Steaue sa Dinamom iz Tbilisija.
"Pitao me je: ‘Koji bre Totenhem? Ko su bre oni? Nema nikakvih transfera. Ja sam Điđi Bekali! Ničiji rob! Čeka nas važna utakmica u Ligi šampiona, zašto ne mogu da sačekaju?’", preneo je Stoika reči Bekalija.
"Do zime ga neće pustiti. Nema šanse. To bi možda moglo da teško padne Kirikešu, ali bi trebalo da razume. Uostalom, treba i da se oduži Steaui".

Totenhem je, sasvim logično, odmah povukao ponudu od osam miliona evra. Nije lako poslovati sa ludakom. Koji je, tek da podsetimo na neke njegove bisere, zbog seksualne orijentacije preminule rok legende Fredija Merkjurija zabranio da se na stadionu Steaue pušta muzika grupe Kvin, dok je Poljaka Rafala Gželaka vratio sa pozajmice jer na svetu "ne postoje dobri ćelavi fudbaleri".

(FOTO: Action Images)


tagovi

Điđi BekaliEngleskaEvropaLiga 1Premijer ligaRumunijaSteauaVlad Kirikeš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara