""
""

Ignjovski prelazi u Frankfurt ili Augsburg

Vreme čitanja: 1min | pon. 31.03.14. | 18:50

Srpski vezista koji je odbio novu ponudu Verdera će narednog leta napustiti Bremen kao slobodan igrač, ali vrlo verovatno ostaje u Nemačkoj

Aleksandru Igjnovskom se ne ostaje u Bremenu, ali nema nameru da mrda iz Nemačke. Srpski vezista je nedavno odbio i drugu ponudu Verdera za produženje ugovora i odlučio da narednog leta napusti Vezer stadion kao slobodan igrač.

Izabrane vesti

Po svemu suedći neće morati mnogo da brine za nastavak karijere, jer se za njega već interesuju pojedini bundesligaši, pre svih Ajntraht iz Frankfurta i Augsburg. Prema pisanju Sport Bilda, Ignjovski je dobio ponude Ajntrahta i Augsburga i sada razmišlja koju od njih će da prihvati. Vremena ima na pretek i nema potrebe da žuri, jer su slobodni igrači uvek atraktivni na tržištu i mogao bi da dobije i finansijski unosniju ponudu.

Oba kluba ove sezone pružaju dobre igre i stabilni su u sredini tabele, tako da bilo koju od pomenute dve ponude prihvati, Ignjovski se verovatno neće boriti za opstanak u narednoj sezoni, kao što je to slučaj sada u Verderu.  

(FOTO: Action images)


tagovi

VerderNemackaEvropaaugzburgAleksandar IgnjovskiAjntraht Frankfurt

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara