""
""

Ignjovski: Uigravanje po japanskom modelu

Vreme čitanja: 2min | pon. 07.10.13. | 16:06

Vezista Verdera kaže da mu se status promenio posle razgovora sa trenerom Dutom i da mu je drago što je ponovo u reprezentaciji Srbije

Vezista nemačkog Verdera Aleksandar Ignjovski propustio je prethodno okupljanje reprezentacije Srbije, pred utakmice sa Hrvatskom i Velsom, ali ga je povratak u prvi tim kluba iz Bremena vratio i na spisak selektora Siniše Mihajlovića.

Mada dueli sa Japanom i Makedonijom nemaju rezultatsku vrednost, 22-godišnji fudbaler smatra da će oni, ipak, značiti Orlovima, radi uigravanja ekipe i isprobavanja nekih novih lica.
''Nažalost, izgubili smo šansu da se borimo za plasman na Svetsko prvenstvo u Brazilu, ali će nam predstojeći mečevi dobro doći kako bismo se uigrali i isprobali nova rešenja, jer već razmišljamo o kvalifikacijama za naredno veliko takmičenje. Japan ima dobru reprezentaciju, koju vodi iskusni italijanski stručnjak Alberto Zakeroni, nadam se da će gledaoci imati prilike da uživaju u kvalitetnoj fudbalskoj predstavi'', rekao je za MOZZART Sport Ignjovski.

Izabrane vesti

On nije igrao u uvodnim kolima Bundes lige, ali...
''Promenio nam se trener, došao je Robin Dut, koji je tada imao takav pogled na tim, odnosno nije me video u njemu. Međutim, razgovarali smo i ja sam shvatio da bi trebalo da se borim za šansu. Dobro sam radio na treninzima i uspeo da mu se nametnem. Nije mi bilo lako kada sam zbog neigranja u Verderu propustio septembarske utakmice reprezentacije, jer uvek volim da dođem u Srbiju i igram za nacionalni tim, ali poštujem odluku selektora. Naravno, drago mi je što sam ponovo ovde''

Verder je startovao dvema pobedama, ali su potom usledile slabije partije. Zbog čega?
''Osim trenera, promenilo se i dosta igrača, bilo nam je potrebno malo vremena da se uigramo, ali i da shvatimo Dutove zahteve i fudbalsku filozofiju. Odigrali smo dobro protiv Štutgarta u prethodnom kolu i osvojili bod, nadam se da ćemo u nastavku sezone pružati još bolje partije'', rekao je Aleksandar Ignjovski.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Aleksandar Ignjovskifudbalska reprezentacija Srbijereprezentativni fudbalSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara