""
""

Igrači Partizana: Pred ovakvim navijačima mora da se gine! (FOTO I VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 25.10.13. | 23:49

"Ova pobeda nam dosta znači zbog samopouzdanja. Odigrali smo odličnu utakmicu, svaki igrač je dao maksimum, ginuli smo na terenu, posebno u odbrani. To je uticalo na igru u napadu, rastrčali smo se, pogodili lake poene", kazao je junak Dragan Milosavljević

Košarkaš Partizana Bogdan Bogdanović rekao je večeras da je jedva čekao da počne Evroliga zbog novog susreta sa navijačima i neverovatne atmosfere koje pristalice cno-belih prave tokom utakmice.
"Jedva smo čekali utakmicu u Evroligi, navijači su nas oduševili. Atmosfera u hali je bila fenomenalna“, rekao je Bogdanović posle pobede protiv Nantera (73:43).

On je dodao da je ubedljiva pobeda važna za podizanje samopouzdanja.
"Još je rano za bilo kakve prognoze, pobedili smo sa velikom razlikom, ko zna, možda će nam kasnije zatrebati. Iskustvo iz prošle godine nam je pomoglo, nismo pali na početku meča kada je Nanter poveo. Odmah smo se vratili u meč“, istakao je Bogdanović.

Izabrane vesti

Junak susreta Dragan Milosavljević rekao je da su crno-beli večeras odigrali timski i da je cela ekipa zaslužna za ubedljivu pobedu.
"Ova pobeda nam dosta znači zbog samopouzdanja. Odigrali smo odličnu utakmicu, svaki igrač je dao maksimum, ginuli smo na terenu, posebno u odbrani. To je uticalo na igru u napadu, rastrčali smo se, pogodili lake poene", kazao je Milosavljević.

Centar Đorđe Gagić istakao je da on i saigrači u ovakvoj atmosferi ne mogu da izgube.
"Pripremali smo se temeljno za utakmicu. Navijači su bili sjajni, u ovakvoj atmosferi jednostavno ne može da se igra loše. Oni nas teraju da pružimo 200 posto mogućnosti", rekao je Gagić.

On je dodao da ga je u finišu meča stigao umor i da nije reč o ozbiljnijoj povredi.
"Nanter je nezgodan rival, imaju odličnu atmosferu u ekipi. Neće nam biti nimalo lako kada budemo gostovali u Francuskoj. Videlo se da su momci na mestu, kada sam pao, svi su skočili da mi pomognu. Hvala im na tome", rekao je Gagić.

Plejmejker crno-belih Leo Vesterman zahvalio je stručnom štabu na odličnom skautingu, ali i navijačima, koji su ko zna koji put nosili ekipu do pobede.
"Imali smo pet dana da se spremimo za ovaj meč. Treneri su odlično skautirali ekipu Nantera, veliku zaslugu dugujemo njima, ali i navijačima. Bili su naš šesti igrač u pravom smislu", rekao je Vesterman.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Dragan MilosevljevićEvroligaFK PartizanSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara