"Rozenborg je sigurica"
"Rozenborg je sigurica"

Igrajte na...

Vreme čitanja: 1min | ned. 16.08.15. | 14:21

U sastavljanju tiketa pomaže vam Nikola Komazec, fudbaler Haugesunda

Rozenborg je siguricaNeposredno pred odigravanje preostalih utakmica 20. kola norveškog šampionata Nikola Komazec, fudbaler sa bogatim iskustvom, specijalno za MOZZART Sport tipuje mečeve koji su po rasporedu ovog popodneva. Inače, pre tri dana Komazec se vratio sa pozajmice iz Azije gde je kako kaže imao jedno lepo iskustvo.

Prognozu smo započeli smo od duela Mjondalen - Haugesund...
"Moj tim, iako smo gosti, ima kvalitetniju ekipu, očekujem tesnu utakmicu i verujem u naš trijumf. Rozemborg i Valerenga je najveći norveški derbi, domaćin igra fantastično i sigurno će uzeti titulu", kaže Komazec.

Izabrane vesti

Derbi začelja igraju Tromzo i Sandejford.
"Veće šanse dajem domaćinu koji je veliki klub, igra pred svojim navijačima, dakle jedinica sa većim brojem golova, 3+. Stabek ima sjajnu sezonu, drugi su, ali Lilestrom nije naivna ekipa, zato stavljam 1X. Što se moje ekipe tiče, Haugesunda, želimo bezbednu zonu i tim poseduje kvalitet za tako nešto".

Sad ako bismo poslušali i tipovali dvojku na Haugesund (3,10), keca na Rozenborg (1,30), KMB1&3+ na Tromso (1,98) i 1X na Stabek (1,12) dolazimo do kvote 8,94. Pa ko voli nek izvoli...

Piše: Đurđe Mečanin:
Foto: Action Images.


tagovi

NorveškaNikola Komazecmeđunarodni fudbalIgrajte na

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara