Igrao se Ze Luis - gol i dve asistencije! Ide Spartak po duplu krunu! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 04.04.18. | 18:18

Tim iz Moskve se plasirao u polufinale Kupa Rusije pobedom nad Krila Sovjetov - 3:1

Jesen je bila sumorna, činilo se da će ova sezona biti izgubljena za moskovski Spartak! Međutim, aktuelni šampion Rusije podigao se iz pepela i preti da osvoji duplu krunu!

Prethodnog vikenda smanjio je zaostatak za vodećom Lokomotivom na samo dva boda (uz meč više), a danas je overio plasman u polufinale nacionalnog kupa, pošto je kao gost bio bolji od Krila Sovjetov - 3:1.

Izabrane vesti

Ekipu Masima Karere sada očekuje duel sa Tosnom, još jednim prvoligašem koji je obezbedio plasman među četiri.

Danas u Samari gotovo da nije bilo neizvesnosti. Spartak je u vrlom jakom sastavu zabeležio rutinsku pobedu. Na prvi pogodak čekalo se 20.minuta. Posle duge akcije gostiju odlično je reagovao Ze Luiš i udarcem iz okreta pogodio dalji ugao. Bilo je to neodbranjivo.

Kako je vreme odmicalo - tako je Spartak pojačavao ritam. Krila su bila bezopasna. A individualni kvalitet gostiju došao je do izražaja još jednom u u 71.minutu. Tada je Ze Luis bio asistent, a Kvinsi Promes se upisao u listu strelaca.

Do kraja meča trijumf je podebljao Luis Adrijano na još jednu asistenciju Ze Luisa. Sve što su domaći uspeli da urade jeste počasni pogodak preko Soboleva u drugom minutu sudijske nadoknade.

U timu Spartaka svih 90 minuta na terenu je proveo reprezentativac Srbije Nikola Maksimović i ostavio solidan utisak.  Bivši bek Crvene zvezde Marko Petković presedeo je ceo meč na klupi Spartaka.


tagovi

Ze Luis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara