Ikardijeva žena i njeni fudbalski pogledi: Da vidim Ronalda da sedi na klupi protiv Đenove

Vreme čitanja: 2min | uto. 06.11.18. | 15:28

Argentinka i o odnosu njenog muža sa Mesijem

Mauro Ikardi će večeras biti glavna uzdanica Intera u okrpšaju sa Barselonom, u kojem Nerazuri mogu praktično da obezbede plasman u narednu rundu Lige šampiona. Argentinac će imati i specijalan motiv. Ponikao je u Barseloni ali nikada nije dobio šansu da se ozbiljnije nametne prvom timu.

Od dolaska iz Barselone u Sampdoriju, pa do današnjih dana u Interu je postao jedan od najboljih napadača u Evropi. Ali će ga mnogi uvek gledati kao osobu koja je preotela ženu najboljem prijatelju Maksiju Lopezu. Zbog toga je Ikardi omražen kod mnogih navijača širom sveta, a njegova supruga i menadžerka Vanda Nara etiketirana kao „sponzoruša“ koja je u njemu videla zlatnu koku i mašinu za pravljenje novca.

Izabrane vesti

Nekadašnja argentinska starleta je uspela da se nametne kao Ikardijev agent i ona vodi računa o njegovoj karijeri. Često je umela da digne prašinu zbog konstantnih zahteva za povećanjem plate u Interu, trzavica oko novog ugovora i pretnji da će odvesti Maura u neki bogatiji klub.

Pored toga što zastupa Ikardija kao menadžer, Vanda Nara radi i kao voditeljka na jednoj italijanskoj televiziji u programima posvećenim fudbalu. U jednom od emisija su je pitali kolika je bila relanost da Ikardi pojača PSŽ koji je bio zainteresovan.  
„PSŽ me nije zvao zbog njega jer nemaju moj broj“.

Vanda se dotakla i spekulacija da je Ikardi bio izopšten iz reprezentacije Argentine po naredbi Lea Mesija koji mu nije oprostio ponašanje prema Maksiju Lopezu.
„ Nisam tip osobe koji diže prašinu pre važnih utakmica. U odličnim je odnosima sa Mesijem. Mauro ima divna sećanja na Barselonu gde je odrastao. Kada smo u Barseloni, uvek se družimo sa zajedničkim prijateljima“.

Ona smatra da njen muž nije ništa manje bolji napadač od Kristijana Ronalda.
„Mauro nije igrao tri utakmice i ima skoro isto golova kao Ronaldo. Volela bih da vidim Ronalda kako mirno prihvata da sedi na klupi protiv Đenove, kao što je to Mauro uradio. A Mauro bi dao tri od pet golova da je igrao protiv Đenove“.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Vanda NaraMauro IkardiKristijano Ronaldo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara