"Stefan Ilić"
"Stefan Ilić"

Ilić odbio transfer u Niš, Radničkom “samo” 300.000 za Pavkova?

Vreme čitanja: 1min | pon. 16.01.17. | 09:01

“Teškom mukom sam došao do Zvezde da bih tako lako odustao“, kaže zlatni Orlić

Stefan IlićPredrag Sikimić, Srđan Vujaklija, Milan Pavkov, pa još i stranac u liku bilo Murilja bilo Bokile... Petar Orlandić već može da pakuje kofere, a ni za Stefana Ilića po svemu sudeći nema mesta na Topčiderskom brdu. Rukovodstvo Crvene zvezde rešenje je pronašlo u trampi za Milana Pavkova. Međutim, pojavio se problem. Stefan Ilić odbija transfer u Niš, a u ugovoru između Radničkog i Zvezde jasno stoji da će na Čairu uz 300.000 evra stići i 21-godišnji napadač iz Kragujevca.

Ali...
"Zahvalan sam na ponudi Nišlijama, ali želim da ostanem član Crvene zvezde", kaže Ilić u razgovoru za Sportski žurnal.

Izabrane vesti

Pripreme crveno-belih u Sloveniji već je napustio, ali jedino na šta bi pristao jeste šestomesečna pozajmica Radničkom posle koje bi na leto ponovo pokušao da se izbori za svoje mesto u Ljutice Bogdana.
"Uz dužno poštovanjem prema Radničkom, nisam se opredelio da napustim Crvenu zvezdu. Došao sam teškom mukom do njenog dresa da bih tako lako odustao", kategorički će Ilić za Žurnal.

Sad se čeka odgovor iz Niša, jer su se u Radničkom nadali da će uz obeštećenje dobiti i člana šampionske generacije Orlića sa Novog Zelanda. Međutim, u ugovoru u prodaji Milana Pavkova stoji i da eventualni transfer Stefana Ilića "važi isključivo u slučaju realicije transfera Milana Pavkova u Crvenu zvezdu i ukoliko je Ilić saglasan sa transferom u Radnički". Čini se - samo novac za Nišlije, ne i igrač.

Opširnije čitajte u Sportskom žurnalu.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaMilan PavkovRadnički NišSrbijaStefan IlićSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara