""
""

Orlići, pokažite Italijanima koliko ste talentovani!

Vreme čitanja: 1min | čet. 05.05.16. | 18:15

Kadetska reprezentacija Srbije u petak startuje na Prvenstvu Evrope u Azerbejdžanu

Vreme je za srpske kadete! Fudbalska reprezentacija naše zemlje do 17 godina u petak od 12 časova započinje svoje učešće na Evropskom prvenstvu. Duel sa odgovarajućom selekcijom Italije u Azerbejdžanu nagovestiće da li su Joveljić, Ilić , Bošnjak i Đorđe Jovanović kadri za najviša dela.

Javnost misli da – jesu. Posebno posle odlično odrađenih kvalifikacija A selektor Ilija Stolica uoči starta Prvenstva Evrope poziva na oprez i hvali Azurine.
Reprezentaciju Italije dosta dobro poznajemo. Oni igraju u formaciji 4-4-2, forsiraju takozvani direktan fudbal ne oslanjajući se na posed lopte već da direktnim napadima ugrožavaju gol protivika. U njihovoj igri posebno se ističu individualni kvaliteti dvojice napadača, a imaju i veoma kvalitetne igrače po bokovima. To je prava takmičarska ekipa koja zna da igra na rezultat, što je uostalom u mentalitetu svih italijanskih selekcija. Izvanredno su taktički i tehnički potkovani i igraju izuzetno čvrsto“, poručio je selektor srpskih kadeta Ilija Stolica.

Izabrane vesti

Ipak, mladi strateg nada se povoljnom raspletu. 
Ubeđen sam i verujem da imamo talentovaniji tim i zato je jako važno da tokom cele utakmice Italijane ispratimo u taktičkoj disciplini. Kada bismo uspeli da se izravnamo u tom segmentu onda bi u toj situaciji naš talenat i urođen smisao za igru mogao da dođe do izražaja“, dodao je Stolica.

(Foto Star Sport)

 


tagovi

Strahinja Bošnjakreprezentativni fudbalLuka IlićEvropaDejan Joveljić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara