""
""

Iliev šokiran: Izmišljen mi je intervju!

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.12.16. | 17:25

Partizanov sportski direktor najavljuje da će klub reagovati

Šta će biti sa Nikolom Đurđićem?

Izabrane vesti

Jutros je izgledalo kao definitivno da je Partizan rešio da se rastane sa iskusnim napadačom, a kao podloga za takve tvrdnje su poslužile izjave sportskog direktora Ivice Ilieva novosadskom Dnevniku, koje je prenela i naša redakcija uz uredno navođenje izvora.

Međutim, sportski direktor Partizana se sada oglasio u izjavi za naš portal i tvrdi da nije rekao ni reč od navedenog u intrevjuu za Dnevnik. On kategorički demantuje da je pričao o Đurđiću i njegovoj plati . I poručuje da će klub napraviti konkretne korake zbog intervjua za koji kaže da je izmišljen.
“Sramotno je to što su se moje izjave o Nikoli Đurđiću pojavile u medijima jer ja o njemu poslednjih dana ništa nisam ni rekao. To nije ni bilo moguće jer sam boravio u Italiji i nikome nisam davao nikakve komentare o njegovom satatusu. Ne poznajem dotičnog novinara koji je plasirao izmišljeni intervju sa mnom. I zbog toga ću najozbiljnije porazgovarati sa ljudima kluba da vidimo kako ova stvar može da se reši. Na osnovu svega navedenog želim da upoznam javnost da moje izjave o Đurđiću nisu tačne”, rekao je Ivica Iliev za MOZZART Sport. 

Piše: Aleksandar Joksić

(FOTO: MN Press)


tagovi

Ivica IlievNikola ĐurđićFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara