""
""

Ima stvari koje novac ne može da kupi - Vest Hem je ubica engleskih bogataša! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 19.09.15. | 20:34

Bilićevi momci srušili moćni Mančester Siti!

Prvo Arsenal, pa Liverpul, sada i moćni Mančester Siti... Ako Lester Siti igra najluđi fudbal na Ostrvu, onda je Vest Hem apsolutni ubica najbogatijih engleskih klubova! Treći put u prvih šest kola nove sezone četa Slavena Bilića uhvatila se u koštac sa ekipom iz reda najuspešnijih i najboljih, ali i treći put jedan od favorita za osvajanje Premijer lige pada na kolena pred lude Čekićare! Ni klub koji je uz Junajted potrošio apsolutno najviše novca u Evropi nije znao formulu kako bi se pobedio Vest Hem. A gde Čekić udari, tu trava ne raste - 2:1!

Izabrane vesti

Ekipa čija je vrednost približno oko 400.000.000 evra pala je na kolena pred klubom sa dušom, pred londonskom kaznenom ekspedicijom, koja je prvo uspela da nadigra prebogate Građane, a potom izdrži i plotunsku paljbu iz svih oružja, kako bi na kraju uzela ogromna tri boda i uz Lester stala na drugu poziciju na tabeli.

Da sa Čekićarima iz prestonice nema šale videlo se od prvog minuta, kada su Bilićevi puleni krenuli ofanzivno i bez preteranog respekta prema veličini takmaca na drugoj strani. A takav odnos prema igri brzo se isplatio. Već u šestom minutu - bomba! Viktor Mozes dobio je upotrebljivu loptu razigranog Dimitrija Pajea i poslao neodbranjiv plotun u gol Džoa Harta.

Ali, nije se Vest Hem povukao posle ranog i iznenadnog vođstva! Nastavili su Čekićari da krckaju protivničku odbranu i traže pukotinu koja bi donela udvostručenje prednosti. A u 31. minutu upravo to se i dogodilo. Jedna loša Fernandinjova intervencija na gol liniji naterala je Obijanga da pokuša da zatrese mrežu, no lopta je ipak završila u nogama Dijafre Sakoa, koji je nesmetano matirao Harta i uneo strašne nemire u redove najboljeg engleskog fudbala. 

Na kraju ni vrlo lep i efikasan prvenac Kevina De Brujnea u finišu prvog poluvremena nije mnogo pomogao. Vest Hem je dobro parirao na papiru nadmoćnijem rivalu, a onda kada je Siti preuzeo sve konce u svoje ruke, proradio je neverovatni Adrijan, koji je „skinuo“ sve Aguerove, Tureove i De Brujneove pokušaje. Španski golman pokazao je zašto je jedan od najboljih u ligi i zašto će ga fudbaleri Mančester Sitija sanjati narednih dana i da nije bilo njega, teško da bi Slaven Bilić s velikim osmehom na licu napustio prepuni Etihad. 

PREMIJER LIGA - ŠESTO KOLO

Subota:

Čelsi - Arsenal 2:0 (1:0)
/Zuma 53, Azar 90+/

Svonsi – Everton 0:0

Stouk – Lester 2:2 (2:0)
/Krkić 13, Volters 20 – Mahrez 51 penal, Vordi 69/

Bornmut – Sanderlend 2:0 (2:0)
/Vilson 4, Riči 9/

Njukasl – Votford 1:2 (0:2)
/Janmat 62 – Igalo 10, 28/

Aston Vila – VBA 0:1 (0:1)
/Berahino 39/

Mančester Siti - Vest Hem 1:2 (1:2)
/De Brujne 45+2 - Mozes 6, Sako 31/

Nedelja:

14.30 Totenhem - Kristal Palas
17.00 Sautempton - Mančester jun.
17.00 Liverpul - Norič

(FOTO: Action Images)


tagovi

Viktor MozesPremijer ligaMančester SitiKevin de BrujneEvropaEngleskaDijafra Sako

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara