""
""

Ime Lorencovog novog idola je Kejsi Stoner

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.07.16. | 11:31

Test motociklista Dukatija, Kejsi Stoner blistavim izdanjem na Red Bul Ringu oduševljava budućeg saradnika Horhea Lorenca

Samo da se vadi iz Rosijevog carstva, samo da napusti Jamahin osinjak, tako bi se u par reči opisalo ponašanje aktuelnog šampiona kraljevske klase, Horhea Lorenca. Španac je već dogovorio ulazak u Dukatijevo jato, a u njega na pragu već čeka Kejsi Stoner. Ali dobro je, Lorenco ne voli da u istom boksu deli hleb sa autoritativnim konkurentima, dok Stoner i nije to već test vozač sjajnog šampionskog pedigrea. Španac zna koliko je Kejsi brz, koliko još uvek može na stazi, pa nije propustio priliku da pohvali Australijanca za savršene test krugove na Red Bul Ringu.
„Kejsi je neverovatan, jer i uprkos duge pauze njegovi krugovi su najbolji na Red Bul Ringu. Kako taj čovek vlada motociklom, i još je najbrži iako se ne takmiči. Puno poštovanje imam za njega, za njegov veliki talenat i sposobnost adaptacije stazi“, rekao je Lorenco, pa bi se moglo reći da on već kliče Stoneru koji ne samo što je bio ubitačno brz nego i igra ključnu ulogu u turpijanju novog motocikla koga će Španac zadužiti za narednu sezonu.
„Nisam imao dobar krug ovde. Jamaha zaostaje za Dukatijem ikao smo napravili neke izmene. Mislim da bih mogao za još par desetinki da se popravim, ali tu je kraj“, rekao je Lorenco koji je na testiranju uspeo da postigne tek šesto vreme.

Izabrane vesti

(FOTO: Actiom Images)


tagovi

Valentino RosiMoto gpKejsi StonerJamahaHorhe LorencoDukati

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara