""
""

Imperator Adrijano se vraća na teren! Čekaju ga Nesta, Ronaldo, Maldini...

Vreme čitanja: 1min | sre. 27.01.16. | 23:57

Plata 10.000 dolara mesečno, postaće gazda 40 odsto klupskih akcija

Adrijano se vraća na teren! Ne bilo koji Adrijano. Ne onaj bek iz Barselone ili onaj iz Milana, već PRAVI Adrijano. Imperator!

Izabrane vesti

Kontroverzni Brazilac je dobio ponudu američkog četvrtoligaša Majami Junajteda da opet navuče koapčke i istrči na travnati tepih. Ključni čovek u transferu je Roberto Saka, vlasnik Majamija, ali i vatreni navijač Intera i nekada veliki ljubitelj Adrijana iz vremena kada je Imperator blistao u dresu Nerazura. Saka je Adrijanu ponudio mesečnu platu od 10.000 dolara, ali i 40 odsto vlasničkog udela u klubu što u ovom trenutku vredi oko 4.000.000 evra.

Adrijano je saslušao predlog i dao pozitivan odgovor. Klub je i zvanično potvrdio da je ponuda poslata Adrijanu i da je legendarni Brazilac pokazao interesovanje da je prihvati.

Adrijano nije igrao od aprila 2014. kada je završio saradnju sa Atletiko Paranenseom. Pored Majamijeve, dobio je i ponudu paragvajskog Guaranija koji mu nudi 350.000 dolara za šest meseci plus bonuse u slučaju da osvoji titulu ili napravi neki zapažen rezultat u Kopa Libertadores.

Interesantno je da u drugom rangu takmičenja nastupaju još dva kluba iz Majamija. Fort Loderdejl Strajkersi čiji vlasnik je legendarni Ronaldo i FK Majami čiji vlasnik je Paolo Maldini, a trener Alesandro Nesta

(FOTO: Action images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016međunarodni fudbalMajami JunajtedAdrijano

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara