""
""

Imperator ga dao posle 773 dana! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 09.04.14. | 11:34

Kontroverzni brazilski napadač Adrijano bio strelac za Atletiko Paranense u meču Kopa Libertadores protiv bolivijskog Strongesta posle više od dve godine golgeterskog posta

Imperator opet trese mreže! Skoro dva meseca posle povratka na teren u dresu Atletiko Paranensea, nekada jedan od najboljih napadača sveta Adrijano je opet doživeo kakav je osećaj kada pošalje loptu u protivničku mrežu.

Izabrane vesti

Više od dve godine, odnosno tačno 773 dana su prošla otkako je kontroverzni Brazilac postigao poslednji gol u takmičarskom meču. Od tada se mnogo troga izdešavalo. Imao je teške povrede, probleme sa alkoholom i zakonom, neuspešan pokušaj da obezbedi ugovor u Internasionalu, višak kilograma... Sve to je prošlost i sada Adrijano opet fokusiran na fudbal.

Sinoć je bio strelac u meču Kopa Libertadores na gostovanju bolivijskom Strongestu. Gol nije nikakva majstorija već jednostavno ubacivanje lopte na prazan gol mrežu sa nekoliko metara, ali teško je zamisliti koliki je i takav gol značio Brazilcu i koliki teret mu je pao sa srca.

Bio je to gol u finišu prvog poluvremena za izjednačenje, ali je Strongest na kraju ipak trijufmovao sa 2:1 i obezbedio plasman u narednu rundu, dok je Atletiko eliminisan. Adrijanu je ovo bio prvi meč koji je počeo u startnih 11 od kada se vratio fudbalu, a s obzirom na eliminaciju Paranensea iz Kopa Libertadores sada će biti na raspologanju treneru Portugalu u mečevima domaćeg šampionata.

Posle meča, Adrijano je razmenio i dres sa protivničkim fudbalerom, pokazavši da je smršao i da je veliki stomak prošlost.

(FOTO: Action images)


tagovi

Atletiko Paranensemeđunarodni fudbalJužna AmerikaBrazilAdrijano

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara