"Jaka Blažić"
"Jaka Blažić"

Incidenti posle spektakla u Morači: Pomoćni trener Budućnosti verbalno napao Blažiča u tunelu!

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.01.15. | 21:01

Vatreno je bilo na parketu, ali i posle utakmice...

Jaka Blažić

Na terenu prava košarkaška predstava za pamćenje, van varnice i teške reči! Košarkaši Crvene zvezde napravili su ogroman podvig posle trijumfa nad ekipom Budućnosti u utakmici za infarkt, posle fantastičnog poteza Nikole Kalinića i pogotka iz odbojke pet sekundi pre kraja, a poraz u krcatoj Morači teško je pao domaćinu. 

Izabrane vesti

Ipak, spektakularni šou u crnogorskoj prestonici nije mogao da prođe bez incidenata, koji su se dogodili u tunelu, neposredno pre ulaska u svlačionice. 

Prema saznanjima portala MOZZART Sport, Jaka Blažič je u naletu emocija viknuo:
"Ne damo rekord", na šta je reagovao pomoćni trener Budućnosti, Goran Rakočević. On je, naime, počeo da psuje slovenačkog košarkaša i krenuo ka njemu u nameri da ga otera u svlačionicu, nakon čega je nastala velika gužva! Igrači Crvene zvezde stali su u odbranu saigrača, ali se sve brzo smirilo.

Ali, čelnici podgoričkog kluba se tu nisu zaustavili, pošto su, na čelu sa predsednikom Draganom Bokanom verbalno napali sudije, jer su bili izuzetno nezadovoljni odlukom da sviraju faul u napadu Darka Planinića u samom finišu utakmice!

U svakom slučaju, čeka se reakcije rukovodećih kadrova ABA lige...

(FOTO: MN Press)


tagovi

KK Budućnost PodgoricaJadranska ligaGoran RakočevićDragan BokanFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara