"Đinobili"
"Đinobili"

Đinobili: Plakaćete svi u ćošku zbog Mesija kad vas otera do đavola

Vreme čitanja: 1min | pet. 31.07.15. | 10:24

Argentinska košarkaška zvezda nezadovoljna tretmanom koji ima fudbalski superstar u njihovoj domovini

ĐinobiliEmanuel Đinobili, koji je po mišljenju mnogih najbolji košarkaš u istoriji Argentine, stao je u odbranu svog zemljaka  Lionela Mesija. On smatra da je kriticizam prema kapitenu fudbalske reprezentacije kada su u pitanju njegove partije u reprezentaciji neopravdane, i da Argentinci ne vrednuju dovoljno „blago“ koje imaju.
„Taj dečko je čudovište na terenu. Doveo nas je do kraja poslednja dva velika šampionata. Nije baš normalno kritikovati najcenjeniji sportski dragulj u Argentini ovog vremena. Sramota je da ga ne cenimo koliko zaslužuje“, rekao je Đinobili za Radio Metro.

On je dodao da nema previše kontakata sa Mesijem ali da će on svima začepiti usta jednim uspehom.
To je ludilo kako se javnost ophodi prema njemu. To će ga slomiti. Svi će jednog dana plakati u ćošku jer će ih Mesi sve poslati dođavola. Mala je razlika između pobede i poraza, to je lutrija. Kada osvoji Svetsko prvenstvo, začepiće usta svima“, zaključio je Đinobili.

Izabrane vesti

Selektor Gaučosa Herardo Martino objaviće spisak igrača na koje računa na prijateljski duel Argentine i Meksika koji se igra 8. septembra, a postoji spekulacije da će Mesi ostati u Barseloni i da se neće pridružiti reprezentaciji za ovaj duel.

(FOTO: Action images)


tagovi

Manu ĐinobiliLionel MesiArgentina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara