""
""

Inter ima prečicu kako da obori Ljajićevih 9.000.000, a Roma bi rešila problem u odbrani

Vreme čitanja: 1min | sre. 30.12.15. | 15:12

Nerazuri moraju da završe posao oko otkupa ugovora srpskog reprezentativca i spremni su da u taj posao ubace Žuana Žezusa

Inter će svakako imati posla na zimskoj fudbalskoj pijaci uprkos činjenici da Manćinijev tim beleži rezultate izmnad svih očekivanja. Ali pre nego što krene u kupovinu, Manćini će morati i da reši situaciju oko ugovora Adema Ljajića.

Izabrane vesti

Srpski reprezentativac je letos stigao u Inter u finišu prelaznog roka kada su propali pokušaji da Manćini dovede Edera iz Sampdorije. Ispostavilo se da je Inter povukao sjajan potez pošto je Ljajić ostavio odličan utisak i jedan je od najboljih igrača ekipe u ovoj sezoni. Inter je već za pozajmicu platio 2.000.000 evra, ali mora još 9.000.000 za otkup ugovora na kjoji se obaveza.

S obzirom da klub ima velikih problema sa finansijskim fer-plejom, nema mnogo kapaciteta za trošenje i zato se dovija na razne načine kako da sačuva novac. tako su u Interu došli na ideju da Romi ponude brazilskog defanzivca Žuana Žezusa u zamenu za Ljajićev otkup ugovora.

Ovo je primaljiva opcija za Rimljane koji su i letpos tražili Žezusa, a i u narednom prelaznom roku će dovođenje defanzivca biti prioiritet. Hteli su Sakoa iz Liverpula i Vestegarda iz Verdera, ali to su preskupe varijante, pa bi Žuan Žezus došao kao više nego pristojno rešenje. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Žuan ŽesusZimski prelazni rok 2015Serija ARomaItalijaInterEvropaAdem Ljajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara