""
""

Inter jedva protiv osakaćenog Sasuola! Kandreva je čovek koji odskače (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 18.12.16. | 14:24

Italijanski reprezentativac je zaslužio gol, ali pitanje je da li je i Inter pobedu

Inter je vezao dve pobede, polako se stabilizuje situacija od dolaska Stefana Piolija, ali i dalje je to mučno za gledanje i pobede se cede kao suva drenovina. Nerazuri su minimalcem pregrmeli teško gostovanje Sausolu, a jedina svetla tačka je bio strelac pobedonosnog gola Antonio Kandreva.

Izabrane vesti

Sasuolo je osakaćen povredama izašao na megdan Nerazurima, ali i takav je bio više nego ravnoporavan takmac. Bez povređenih Berardija, Manjanelija, Politana, Kanavara, Dankana, Bjondinija, Letšert, Gacole i suspendovanog Peluza, Di Frančesko je jedva skprio tim za Inter. I tesno je izgubio.

Piolijeve promene za sada donose neke rezultate, ali Inter nikoga ne oduševljava igrom. Problemi su i dalje tu. Samo što se više ne gomilaju. Antonio Kandreva je povukao ekipu ka pobedi. U prvom poluvremenu je strašnim šutevima bombardovao gol Sasuola i stavljao na muke Konsiljija, dok su Riči, Raguza i Defrel promašili solidne prilike za domaći tim.

Tek što je počelo drugo poluvreme, Kandreva je otključao bravu Sasuola, pošto je otpadak posle šuta Žoao Marija spakovao u mrežu. Dovoljno za pobedu... U nastavku je bilo prilika na obe strane, ali su golmani Konsilji i Handanović bili na visini zadatka. U poslednjih desetak minuta se utakmica potpuno otvorila, Inter je imao dve sjajne prilike da „zatvori“ meč, Sasuolo je mogao do izjednačenja, ali se mreže nisu tresel.

 

Melo je dobio crveni karton, a vredi istaći da je nekoliko minuta odirga i Gabrijel Barbosa, pompezno najavljeni Interov promašaj iz Brazila.

SERIJA A - 17. kolo

Subota:
Empoli - Kaljari 2:0 (1:0)
/Mkelidze 8, 81/

Milan - Atalanta 0:0

Juventus - Roma 1:0 (1:0)
/Iguain 14/

Nedelja:
Sasuolo - Inter 0:1 (0:0)
/Kandreva 47/

15.00: Kjevo - Sampdorija
15.00: Napoli - Torino
15.00: Peskara - Bolonja               
15.00: Udinese - Krotone
20.45: Đenova - Palermo
20.45: Lacio - Fiorentina

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija AsasuoloItalijaInterEvropaAntonio Kandreva

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara