""
""

Inter nikad lakše ukrotio Zebre, Brkić očajan, a Janković sjajan! Lacio opet podbacio (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 03.11.13. | 16:59

Nerazuri posao u Udinama rešili sredinom prvog dela igre (0:3), Rimljani doživeli šok protiv Đenove (0:2), a Verona nastavila sa pobedama na Bentegodiju (2:1). Neverovatan meč na Luiđi Ferarisu između Sampdorije i Sasuola (3:4)

Odavno neko nije tako lagano utišao Frijuli, kao što je ovog popodneva to učinio Inter – 0:2 (0:2). Nerazuri su odigrali perfektan meč u Udinama, koji su rešili bukvalno do isteka pola časa igre i to za samo četiri minuta.

Mrežu danas očajnog Željka Brkića u 25. minutu načeo je Rodrigo Palasio, nakon asistencije Tajdera. Već u 29. minutu praktično je bilo rešeno pitanje pobednika i to ponajviše zahvaljući srpskom golmanu, koji je poleteo u prazno kod kornera Kambijasa, pa je Ranokija sa peterca glavom poslao loptu u nebranjenu mrežu.

Izabrane vesti

Inače, štoper Intera prvi je Italijan koji je ove sezone postigao pogodak za sastav Valtera Macarija.

Ovi pogoci potpuno su isekli ekipu Frančeska Gvidolina, koja je u drugom poluvremenu napadala bez velikog rezona, pa je u samom finišu usledila nova kazna, ovoga puta preko Rikija Alvareza, koji je postavio konačan rezultat.

Za razliku od Brkića, Boško Janković je bio jedan od najzaslužnijih za novu pobedu Verone na Bentegodiju, ovoga puta protiv Kaljarija (2:1). Mrežu Kaljarija načeo je Toni u osmom minutu, dok je početkom drugog poluvremena srpski vezista rešio pitanje pobednika.

Verona i Iner su se ovim bodovima ponovo približili Napoliju i Juventusu na šest bodova zaostatka i po svemu sudeći, zajedno sa Fjorentinom, biće najozbiljniji kandidati za plasman u evrokupove.

Lacio je ponovo razočarao svoje navijače. Ovoga puta bodove na Olimpiku uzela je Đenova (0:2), koja je slavila pogocima Kucke i Đilardina u poslednjih pola sata.

Najveće iznenađenje priredio je Sasuolo, koji je u dramatičnom meču, sa igračem više odneo bodove sa Luiđi Ferarisa. Sampa je vodila golom Pocija od 19. minuta, izjednačio je mladi Domeniko Barardi, a isti igrač je samo tri minuta doneo prvi preokret svom timu iz jedanaesterca, kod kojeg je isključen Andrea Kosta

Uprkos činjenici da su igrali sa igračem manje, domaći su golovima Edera i De Silvestrija stigli do izjednačenja, ali je 19-godišnji Berardi iz drugog jedanaesterca u 89. minutu doneo sva tri boda svom timu.

SERIJA A - 11. KOLO:

Livorno - Atalanta 1:0 (1:0)
/Paulinjo 11/

Verona - Kaljari 2:1 (1:0)
/Toni 8, Janković 57 - Konti 90/

Lacio - Đenova 0:2 (0:0)
/Kucka 60, Đilardino 72/

Sampdorija - Sasuolo 3:4 (1:0)
/Poci 19, Eder 65, De Silvestri 81 - Berardi 49, 52pen, 89pen, Floro Flores 63/

Udineze - Inter 0:3 (0:2)
/Palasio 25, Ranokija 29, Alvarez 90/

20.45 Torino - Roma

Subota:
Parma - Juventus 0:1 (0:0)
/Pogba 77/

Milan – Fjorentina 0:2 (0:1)
/Vargas 27, Valero 73/

Napoli - Katanija 2:1 (2:1)
/Kaljehon 15, Hamšik 20 - Kastro 25/

Ponedeljak:
20.45 Bolonja - Kjevo

 

 

 


tagovi

EvropaInterItalijaRodrigo PalasioSerija AŽeljko Brkić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara