""
""

Inter opet kreće u akciju - Mangala!

Vreme čitanja: 1min | uto. 17.10.17. | 18:40

Stiže direktor da gleda meč u Napulju

Spekulisalo se dosta tokom leta, ali nije bilo realno pošto je Inter morao godinu da završi sa pozitivnim saldom, kako bi izbegao kaznu zbog kršenja finansijskog fer-pleja. Za naredno leto je realnije - Inter ponovo kreće u akciju dovođenja Elijakima Mangale.

Izabrane vesti

Kako najavljuju milanski listovi, Interov direktor Pjero Auzilio stiže u Mančester da lično pogleda Mangalu, ukoliko se bude našao na terenu Etihada. 

Njegov cilj biće da se uveri u Mangaline kvalitete, odnosno biće to samo jedna od mnogobrojnih analiza posle kojih će se odrediti da li je francuski štoper dobar za Inter. 

6404: (1,60) MANČESTER SITI (4,00) NAPOLI (5,60)

Mangala je letos bio pred Interovim vratima, ali posao nije zaključen pošto dve strane nisu mogle da se dogovore oko uslova. Inter je hteo Mangalu na pozajmicu s pravom otkupa, dok je Mančester Siti želeo da se reši Mangale. Pošto to nije bilo rešeno u dogledno vreme, Gvardiola je odlučio da Francuzu pruži poslednju šansu da se dokaže. 

Dosad je odigrao samo dve utakmice i ukupno 109 minuta, a prema određenim informacijama, Mangala bi trebalo da dobije šansu da zaigra protiv Napolija. 

To ćemo saznati vrlo brzo...

(FOTO: Action Images)


tagovi

Elijakim MangalaEngleskaEvropaInterMančester SitiPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara