""
""

Inter počišćen kao metlom, Laveci na pragu Šangaja! Dobija duplo veću platu nego što ima u PSŽ

Vreme čitanja: 2min | pet. 05.02.16. | 19:40

Odnosno četiri puta više nego što nudi milanski klub, dok će Hebej pojačati Gael Kakuta

U utorak uveče eksplodirala je prva kineska“ bomba kada je Guangdžou ozvaničio transfer Džeksona Martineza od 42.000.000 evra, u petak ujutru fudbalska planeta poludela je zbog 50.000.000 evra, koliko je Đijangsu platio Šahtjoru za Aleksa Tešeiru, a dok se tlo i dalje trese sprema se sledeći veliki posao pomahnitalih Azijata - u Guangdžou uskoro stiže Ezekijel Laveci!

Izabrane vesti

Kineski drim-tim od 215.250.000 evra!

Posao koji je isprva delovao kao gotovo nemoguć, pošto Laveci nije imao želju ni da čuje za ponude van Evrope, sada je došao na prag zvanične realizacije. Emisari kineskog kluba poslali su svoje ljude u Pariz kako bi ubedili Lavecija da se predomisli i spakuje kofere, argentinski krilni napadač dugo se premišljao, a kako francuski L'Ekip javlja, transfer bi trebalo da bude realizovan u narednih nekoliko dana!

Uprkos tome što Laveciju ističe ugovor na kraju sezone PSŽ će dobiti kompenzaciju od 10.000.000 evra, a igrač će dobiti platu iste vrednosti na godišnjem nivou! To je gotovo duplo više od onog što Laveci trenutno ima u redovima Svetaca, odnosno četiri puta više od sume koju nudi Inter, koji gotovo da više i nema šansu da se dokopa potpisa najveće želje ove zime. 

Podsetimo, Džekson Martinez će u Guangdžou na godišnjem nivou dobijati oko 12.500.000 evra.

U međuvremenu u Kinu će otići i nekadašnji talentovani krilni napadač Čelsija Gael Kakuta, koji je za sumu od 5.000.000 evra otišao iz Sevilje i uputio se u Hebej. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016ŠpanijaSeviljaSerija AŠangaj ŠenhuaPrimeraPari Sen ŽermenLiga 1KinaItalijaInterHebejGael KakutaFrancuskaEzekijel LaveciEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara