""
""

Inter u trci s vremenom: Požuri Banega, čeka nas Rodrigez!

Vreme čitanja: 2min | pet. 06.01.17. | 13:21

Nerazuri moraju prvo da obave prodaje kako bi kupovali

Inter je razapet na više strana u zimskom prelaznom roku i pokušava da privede kraju nekoliko transfer operacija. Nerazuri su u završnim pregovorima sa Seviljom oko pozajmice Stevana Jovetića, a sledeći na listi za odlazak je Ever Banega.

Izabrane vesti

Inter čeka na prodaju Argentinca kako bi krenuo po Rikarda Rodrigeza iz Volfzburga.

Poznato je da milanski klub ima probleme sa finansijskim fer-plejom i dok ne raščisti mesta na platnom spisku, neće moći da dovodi skupa pojačanja. Odlascima Jovetića i Banege, skinuće sa platnog spiska neke od fudbalera sa najvećim zaradama.

Banega ima ponude iz Kine, žele ga Hebej i Peking, a obeštećenje bi trebalo da iznosi između 25.000.000 i 30.000.000 evra. S obzirom da je Inter za njegovo dovođenje izdvojio tek 4.000.000 evra za predugovor prošle zime i da mu je dao platu od 3.000.000 evra, prodaja banege će biti čist dobitak. Iako je Argentinac pronašao formu u poslednje vreme i sve bolje sarađuje sa Ikardijem, izgleda da je Interu preče da ispegla finansijske knjige nego da računa na Banegine golove i asistencije. Čeka se da Gaučos pristane na ponudu iz Kine…

A kada se to desi, Nerazuri će krenuti po Rikarda Rodrigeza iz Volfzburga. Neophodan im levi bek i izbor je pored Darmijana i Krišita pao na Švajcarca kojeg Volfzburg želi da proda u sklopu velike rekonstrukcije tima. Rodrigez ima otkupnu klauzulu od 22.000.000 evra i Inter bi mogao da finansira njegov dolazak od Banegine prodaje.

Druga opcija je da pozajmi Rodrigeza i da ga otkupi na kraju sezone. Ako Banega ne pristane na transfer, Inter će morati da pokuša sa pozajmicom. Ili da se okrene pozajmici Darmijana iz Mančester Junajteda. Volfzburg nije raspoložen za pozajmicu Rodrigeza i ćeli da ga proda odmah, a pored Intera u krug mogućih kupaca ulaze Arsenal, Čelsi i Pari Sen Žermen.

(FOTO: Action images)


tagovi

Ever BanegaEvropaInterItalijaNemackaRikardo RodrigezSerija AVolfzburg

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara