""
""

Inter vidi Mikela u svom premijerligaškom timu

Vreme čitanja: 1min | ned. 02.03.14. | 16:36

Nigerijac postao višak posle dolaska Srbina. Iako ima ugovor sa Plavcima do 2017. godine, realno je da napusti klub, ali je problem plata od 3,5 miliona evra

Džon Obi Mikel ima ugovor sa Čelsijem do 2017. godine, ali vrlo je verovatno da ga neće odraditi do kraja i da igra poslednju sezonu u dresu Plavaca.

Izabrane vesti

Dolazak Nemanje Matića je poptuno poljuljao status nigerijskog veziste koji je i bez toga bio na klimavim nogama jer je Murinjo na toj poziciji prednost davao Lampardu, Ramiresu, pa i Davidu Luizu. Od dolaska Matića, Mikel dobija minutažu na kašičicu, a i to što je igrao nije bilo ništa posebno. Još u januaru se Napoli raspitivao za njega, ali je Mikel želeo da proba da se izbori za veću šansu kod Murinja. Kako mu to ne polazi za rukom, na leto će najverovatnije napustiti klub.

Italijanski mediji javljaju da je Inter prvi koji će stajati u redu za Mikelov potpis. Pozajmica verovatno ne dolazi u obzir jer Nigerijac u Čelsiju ima godišnju platu od 2,5 miliona evra što je previše za budžet Neroazura, pa će se verovatno razgovarati o permanentom transferu sa slabijim finansijskim uslovima za tamnoputog vezistu.

Mikel neće biti jedino pojačanje Intera iz Premijer lige, jer su klupski operativci već dogovorili dolazak Nemanje Vidića. Takođe, po istom principu bi mogli da dovedu Patrisa Evru i Bakarija Sanju kojima takođe ističu ugovori narednog leta i mogli bi da na Meacu dođu kao slobodni igrači.

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija APremijer ligaItalijaInterEvropaEngleskaDžon Obi MikelČelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara