"Aleksandar Mitrović"
"Aleksandar Mitrović"

Internet se obrušio na Mitrovića, ali Rio i Haman ustali u odbranu – nije crveni! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 29.08.15. | 15:38

Crveni karton za srpskog reprezentativca izazvao mnogo polemike u Engleskoj

Aleksandar Mitrović

Brojke ne služe Aleksandru Mitroviću u prilog. Svega mu je 20 godina, a već ima pet crvenih kartona u karijeri, u Premijer ligi je odigrao 127 minuta i kraj imena nema gol, ali ima dva žuta iz današnjeg susreta Njukasla i Arsenala i prvo isključenje na "ostrvu". Javnost se, očekivano, obrušila na srpskog reprezentativca. Ali ima i onih koji ga brane, a njihova reč ima mnogo veću težinu od dežurnih pljuvača po društvenim mrežama.

Izabrane vesti

Legendarni štoper Mančester junajteda Rio Ferdinand i proslavljeni defanzivni vezni Bajerna, Liverpula i Mančester Sitija Ditmar Haman kategorički tvrde da je sudija Andre Mariner prestrogo pokazao Mitroviću put u svlačionicu.
"Veoma strog crveni karton za Mitrovića. Trapav start, ali žuti karton bi bio dovoljna kazna", napisao je Didi Haman, dok se Ferdinand nadovezao.
"Karton jeste, ali crveni... Daaaaaaj, čoveče... Onaj prekršaj Tovana je bio gori".

Činjenica je međutim da će suspenzija ostati, da će sudije nastaviti da ga kažnjavaju za svaki nepromišljeni prekršaj, a da će javnost oberučke prihvatiti novi povod za surovu šalu. Neke su doduše prilično duhovite poput ove koja prikazuje Stiva Meklarena kako zove Fudbalski savez da se žali (pre no što se predomisli) ili ove druge dve koje oponašaju Mitrovićev učinak na startu premijerligaške avanture.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Rio FerdinandPremijer ligaEvropaEngleskaDitmar HamanAleksandar Mitrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara