""
""

Interove maske padaju, božanski Handanović sprečio katastrofu u Bergamu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 16.01.16. | 16:56

Sjajan fudbal domaćeg tima, hronična neefikasnost Nerazura i maestralna partija slovenačkog golmana

Igrači Atalante su održali čas fudbala fudbalerima Intera. Na stadionu Atleti Azuri, Boginja je imala Nerazure u šahu, ali zbog božanstvene partije Samira Handanovića je morala da se zadovolji bodom - 1:1.

Izabrane vesti

Slovenački golman je pravio čuda na gol liniji. Neverovatno je šta je sve danas branio domaćim fudbalerima koje je u pojedinim trenucima dovodio do ludila. Mogla je Atalanta da slavi 3:1 ili 4:1 da nije bilo raspoloženog Slovenca na golu gostiju.

Interove maske polako padaju. Posle poraza od Sasuola, danas su jedva iščupali bod. Hronična neefikasnost se pokazuje kao rak rana Intera. U većem delu sezone su pobeđivali minimalno, ali rivali kao da su ih pročitali. Mančini definitivno mora nešto da menja...

Atalanta je odigrala sjajan meč i stvorila brdo šansi, ali je Handanović bio neverovatan. Domaći fudbaleri nisu uspeli da ga savladaju, ali jeste njegov saigrač Džejson Muriljo koji je nespretnom intervencijom skrenuo loptu u svoju mrežu. Pre toga je Slovenac skinuo dva ili tri zicera Rejinom timu. I posle vodećeg gola je Atalanta nastavila da dominira, ali je Inter uzvratio na sličan način. Murilju se na suprotnoj strani revanširao Rafael Toloi koji je još gorom intervencijom zakucao loptu pod prečku sopstvenog gola.

U drugom poluvremenu je Monakelo imao tri sjajne prilike za Atalantu, ali je Handanović nastavio da pravi čuda na golu. Pretili su i Toloi, Gomez, Ćigarini... Međutim, Handanović je omađijao gol Intera. Imao je i Inter u finišu dve solidne prilike, ali bi bilo prilično nezasluženo da je odneo ceo plen.

Inter imao samo jednu pobedu u poslednja četiri meča, dao je samo tri gola i kriza je definitivno zakucala na vrata Nerazura. 

SERIJA A - 20. kolo

Subota:
Atalanta - Inter 1:1 (1:1)
/Muriljo 17 autogol - Tolio 24 autogol/

18.00: Torino - Frozinone
20.45: Napoli - Sasuolo

Nedelja:
12.30: Đenova - Palermo
15.00: Kjevo - Empoli
15.00: Roma - Verona
15.00: Udineze - Juventus
15.00: Bolonja - Lacio
15.00: Karpi - Sampdorija
20.45: Milan - Fiorentina 

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija ASamir HandanovićRafael ToloiItalijaInterEvropaDžejson MuriljoAtalanta

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara