""
""

Interovo gubljenje vremena sa Rafinjom, Ramires u magli i Gaitan na tacni

Vreme čitanja: 2min | sub. 13.01.18. | 14:18

Situacija se zakomplikovala...

Čekaju navijači Intera kao ozebli sunce da čuju novosti sa transfer pijace i vide ko će to pojačati Nerazure u nastavku sezone, ali zasad sve sami - ćorci.

Izabrane vesti

Priča sa Havijerom Pastoreom je aktivna, ali slabo napreduje, Lisandro Lopez bi trebalo da stigne iz Benfike na medicinske preglede u ponedeljak, Đerar Deulofeu je nerealna meta, a rasplet oko Rafinje i dalje je nejasan.

Danima unazad Interova uprava radi na dovođenju momka kome su česte povrede gotovo osakatile karijeru, ali su pregovori sa Barselonom zapali u ćorsokak. Uprkos tome što je dogovor sa Rafinjom postignut, Barsa ne oustaje od toga da za svog vezistu izvuče bar 20.000.000, možda čak i 30.000.000 evra. Što na stadionu Đuzepe Meaca smatraju preteranom sumom, s obzirom na Rafinjine zdravstvene probleme poslednjih godina.

TRANSFERI UŽIVO (13. januar)

Brazilac, koji traži izlaz iz nimalo prijatne situacije i mesto u nacionalnom timu za Mundijal u Rusiji poslednji put je igrao u aprilu prošle godine, a Inter je s njim dogovorio čak i da se uradi serija specijalističkih pregleda pre nego što se potpiše ugovor.

Inter i dalje čeka rasplet pregovora sa Đengsuom oko Ramiresa, ali ni to što oba kluba kontrolišu isti vlasnici ne olakšava put do realizacije transfera. Ramires je već javno otkrio da želi u Inter, ali da sve zavisi od volje njegovog kluba da ga pusti. 

Inter, opet, ima drugu opciju, ali na krilu - Nikolasa Gaitana. Nedavno je madridskom štampom prostrujala infromacija da je Inter spreman na trampu sa Atletikom u kojoj bi bio uključen Žoao Mario. Jer, novca za transfer Nerazuri - nemaju.
„Ideja je da Niko igra regularno, kako ne bi propustio Mundijal u Rusiji. U Atletiku to ne dobija, zato ne želi da ostane. O Interu ne mogu mnogo da pričam, jer ne znam detalje, ali radi se o velikom klubu. Ko ne bi voleo da igra za Inter“, pita se Gaitanov agent Hoze Ibaren.

Gaitan je spreman da prihvati i manju platu u Interu kako bi obukao dres Intera, ali je pitanje kakav je stav Atletika po pitanju trampe za Žoaa Marija koji se nikako ne snalazi u sistemu Lučana Spaletija.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Atletiko MadridĐengsuEvropaInterItalijaNikolas GaitanPrimeraRafinja AlkantaraRamiresSerija AŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara