""
""

Interu i bod puna kapa na Siciliji, Nerazuri polako tonu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 24.10.15. | 22:38

Četvrti meč zaredom bez pobede, a ono što Mančinija može više da brine je loša igra

Posle furioznog starta sezone, Inter polako počinje da tone. Kao da je Manćinijev projekat bio balon koji je lagano počeo da gubi visinu i pada. Večeras su Nerazuri na Siciliji odigraliu 1:1 protiv palerma, a i taj bod im je puna kapa s obzirom da je domaćin bio bolji tim i da je Muriljo dobio crveni karton u 79. minutu. Interu je ovo četvrti meč zaredom bez pobede, osvojili su tri od mogućih 12 bodova...

Izabrane vesti

Manćini je počeo meč  u 4-4-2 sa Jovetićem i Ikardijem u špicu, Kondogbija se vratio u startnih 11, ali ni promena formacije nije pomogla milanskom klubu. U porvom poluvremenu, Nerazuri nisu imali nijedan šut u okvir gola! Prvi put im se to desilo ove sezone. Plus što ih je Franko Vaskez stavljao na muke i pokazao da je jedan od najboljih igrača u ligi. Upravo je argentinski „Mudo“ imao najbolju priliku u prvom poluvremenu, ali je Handanović spasao Inter.

U drugom poluvremenu se Inter probudio, zaigrao hrabrije i kao posledica toga je došao gol Perišića u 60. minutu. Jovetić je majstorskim pasom pronašao Bijabianija, a Francuz idealno usposlio Hrvata kojem nije bilo teško da pogodi praznu mrežu sa nekoliko metara.

Međutim, radost Intera nije dugo trajala. Samo šest minuta. Posle gužve u šesanestercu gostiju, Vaskez je šutirao iskosa po zemlji, a veteran Đilardino bio na pravom mestu da poturi nogu i skrene loptu u mrežu.

Imao je potom Inter preko Guarina dobru šansu, ušao je i Ljajić umesto neprimetnog Ikardija, ali je ubrzo ostao sa igračem manje pošto je Muriljo isključen zbog starta nad Vaskezom. Čak i sa deset igrača je Inter imao šanse, ali je Guarin šutirao preko gola, dok je Sorentino u 90. minutu osujetio opasan pokušaj Ljajića. Na kraju, pravednih 1:1.

SERIJA A - 9. KOLO:

Empoli - Đenova 2:0 (1:0)
/Krunić 44, Zelinski 57/

Karpi – Bolonja 1:2 (1:0)
/Leticija 24 - Gastaldelo 47, Masina 90+3/

Palermo - Inter 1:1 (0:0)
/Đilardino 66 - Perišić 60/

Nedelja:
12.30 Sampdorija – Verona
15.00 Juventus – Atalanta
15.00 Milan – Sasuolo
15.00 Udineze – Frozinone
18.00 Fjorentina – Roma
18.00 Lacio – Torino
20.45 Kjevo - Napoli

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija APalermoIvan PerišićItalijaInterEvropaAlberto Đilardino

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara