""
""

Irska drhti i moli se za Robija Kina!

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.05.16. | 22:15

Legenda Republikanaca je razlog zbog kojeg mnogi navijači neće moći da spavaju mirno

Reprezentacija Irske nema neke posebne zvezde i velika imena koja bi bili zalog za optimizam na EP u Francuskoj, a večeras se situacija drastično pogoršala. Navijači Irske su u panici da li će na prvenstvu gledati apsolutnu ikonu irskog fudbala - Robija Kina!

Izabrane vesti

Kapiten i rekorder po broju utakmica i golova u dresu sa državnim grbom je doživeo povredu i pod velikim je znakom pitanja za EURO. Najveća zvezda irske selekcije je nezamenjiv šraf u ekipi Martina O'Nila ali ako se obistine crne prognoze, selektor će morati da traži zamenu i menja koncepciju jer nije teško pretpostaviti koliko bi Kin nedostajao ovom timu.

Napadač Los Anđeles Galaksija se povredio na treningu i neće konkurisati za sutrašnji prijateljski meč protiv Belorusije posle kojeg će O'Nil saopštiti konačnu listu od 23 putnika za Francusku. Kin nije igrao ni u petak protiv Holandije, a od tada nije ni trenirao što je bio ozbiljan signal za alarm u nacionalnom trimu. U pitanju je povreda lista koja nije toliko ozbiljna, ali zahteva vreme za rehabilitaciju kojeg Irska u ovom trenutku nema mnogo. O'Nil će čekati konačan rok i poslednji sud lekarskog tima kako bi video da li će Kina uvrstiti na spisak putnika za EURO.

Podsetimo, Republika Irska je u grupi sa Belgijom, Italijom i Švedskom. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Robi Kin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara